20% rabatt på nordiske hovedsteder med Nordic Choice Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels frir nok en gang til etternølerne med en ny kampanje hvor du får opptil 20% rabatt på hoteller i de nordiske hovedstedene. Gode nyheter for alle som er sent ute og fortsatt venter på det beste tilbudet.

Nordic Choice Hotels kommer stadig med nye kampanjer med både gode rabatter og muligheter for å tjene ekstra poeng. Akkurat nå byr hotellkjeden på ekstra gode priser i Oslo, København, Stockholm og Helsinki. Få opptil 20% rabatt hos Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, når du booker før søndag 30. juni. Finnene er faktisk ekstra rause og gir hele 25% rabatt på hoteller i Helsinki.

En tur til storbyen er aldri feil – spesielt ikke når det er sommer og uteserveringene blomstrer og sommernattene varer evig. I tillegg kryr det av severdigheter, shopping og restauranter i Oslo, Stockholm, København og Helsinki. Dessuten er du i nærheten av vannet i alle de fire storbyene, om det lokker å stupe i havet.

Sørenga, Oslo
Foto: Nordic Choice Hotels

Opptil 20% rabatt på hotellrom

Du kan bo når du vil og så mange ganger du vil i fra nå og fram til 18. august, men oppholdet må være minimum to netter. Siste frist for å bestille er søndag 30. juni. Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

I motsetning til forrige kampanje gis det denne gangen full fleksibilitet. Du kan om- og avbooke når som helst frem til 16.00 på ankomstdagen.

Frokost er alltid inkludert hos Nordic Choice Hotels, med unntak av Comfort Hotel Xpress. Bor du på et Clarion Collection-hotell er også kveldsmat inkludert.

Bonuspoeng

Som medlem av Nordic Choice Club tjener du 1 bonuspoeng per krone du betaler, eller 10 poeng per euro av romprisen. Betaler du oppholdet med Nordic Choice Clubs MasterCard får du også 30 poeng per 100 kroner i tillegg. Du opptjener også kvalifiserende overnattinger mot status i lojalitetsprogram.

Det er lett å oppnå gullstatus eller bedre i Nordic Choice Club. Spesielt om du bruker Nordic Choice Club MasterCard og leser vår guide til Nordic Choice Club.

Alle Nordic Choice-hoteller lar deg også opptjene Trumf-poeng når du booker gjennom Viatrumf. Trumf-poengene kan deretter veksles til SAS EuroBonus-poeng eller poeng hos Nordic Choice Club. Les gjerne vår guide til Trumf og Viatrumf hvis du vil vite mer.

Forsidefoto: David Mark / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *