Norge på salg i kveldens Now or Never fra SAS

Svalbard, Nordlys

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hadde flybilletter vært priset utelukkende basert på reiselengde hadde det vært mye billigere å reise innenenriks Norge. Slik er det imidlertid ikke og vi er derfor ikke skuffet over at SAS byr på billige billetter innenriks i kveldens Travel Now or Never.

Kveldens Travel Now or Never fra SAS byr på billige billetter til flere norske byer i SAS Go. Prisene starter på 599,- kroner én vei. Dette er absolutt ikke er ille med tanke på at en tur fra Trondheim til Oslo raskt kan koste 4000 kroner tur/retur om du er «uheldig» med reisedato og tidspunkt. Når det er sagt er ikke dette de beste prisene vi har sett heller, men 599 fra Oslo til for eksempel Svalbard er absolutt ikke ille.

Reisemålene

Denne gangen gjelder tilbudene fra flere norske flyplasser. Vi har for enkelhets skyld kun tatt med prisene fra Oslo, men du finner fullstendig oversikt på Now or Never-siden.

Reisemål Pris fra
Alta Kr. 599,-
Bergen Kr. 949,-
Bodø Kr. 599,-
Harstad-Narvik Kr. 599,-
Kirkenes Kr. 599,-
Longyearbyen Kr. 599,-
Tromsø Kr. 599,-
Trondheim Kr. 949,-

Du finner fullstendig oversikt, priser og booking på SAS sine hjemmesider.

SAS Now or Never tilbud i Norge
Du kan reise til flere norske byer fra kr. 599,- i kveldens Travel Now or Never-tilbud fra SAS (kart: gcmap.com)

Betingelser

Billettene må bestilles mellom klokken 18.00 – 24.00 torsdag 27. juni 2019. Reiseperioden er fra 11. juli – 30. november 2019. SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

De aller fleste flybilletter hos SAS gir opptjening av EuroBonus-poeng. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller inntil 30 ekstrapoeng per 100 kroner med American Express.

Du finner mange artikler om EuroBonus i arkivet vårt.

God reise!

Forsidefoto: Noel Bauza / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *