Black Friday: Reis til Florida i vinter med Air Canada

Air Canada Black Friday

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Air Canada er en av mange flyselskaper som har Black Friday-kampanjer i dag. I følge flyselskapets hjemmesider gjelder kampanjen flygninger fra København til Florida, men i praksis får du faktisk enda bedre priser om du bestiller avreisen fra en flyplass i Norge.

Ved å bruke kampanjekoden BLACKFRIDAYEU18 og bestille fra Air Canadas kampanjeside får du hele 20% rabatt. Rabatten omfatter selve billettprisen og ikke skatter og avgifter, men det er fortsatt mulig å finne gode priser om du trenger et avbrekk fra den norske vinteren. Tilbudene gjelder både Economy, Premium Economy og Business Class.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Priser og destinasjoner

Black Friday-tilbudet gjelder alle Air Canada sine destinasjoner i Florida. Disse er Fort Lauderdal, Fort Myers, Jacksonville, Miami, Orlando, Sarasota, Tampa og West Palm Beach. Det er en krevende oppgave å sjekke absolutt alle prisene på Air Canada sine hjemmesider, men vi har sjekket tre reisemål på noen tilfeldig utvalgte reisetidspunkt.

Fra Oslo til Economy Premium
Economy
Business
Class
Fort Lauderdale 3 633,- 8 987,- 16 616,-
Miami 3 633,- 8 466,- 16 616,-
Orlando 3 783,- 8 982,- 18 552,-

Vi har som sagt ikke sjekket alle prisene, så det kan godt tenkes at du finner priser som er enda bedre enn de vi har funnet.

Du bestiller billettene fra Air Canadas hjemmeside.

Miami Beach Florida
Miami Beach. Foto: warrend98 / Pixabay

Betingelser

Kampanjeperioden er fra og med i dag 23. november til og med 26. november. Reisen må gjennomføres mellom 7. januar 2019 og 31. mai 2019.

Bonuspoeng

Air Canada er medlem av Star Alliance. Du kan opptjene bonuspoeng for reisen til Air Canadas eget fordelsprogram Aeroplan eller fordelsprogrammet til et annet Star Alliance-medlem, som for eksempel SAS EuroBonus. Vil du vite hvor mange poeng du tjener til SAS EuroBonus, så finner du en oversikt over dette her.

God tur!

Foto: Air Canada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *