Black Friday Flights fra SAS – priser fra 349

Black Friday-tilbud fra SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den vanlige runden med Now or Never fra SAS utgår i kveld. I stedet kan du sikre deg Black Friday-priser til reisemål over hele verden fram til midnatt mandag. Prisene starter på 349,- kroner.

På denne torsdagen før Black Friday dropper SAS Now or Never og kjører heller Black Friday-salg til alle sine destinasjoner over hele verden. Reiseperioden for Europe starter allerede 12. desember og varer ut mai 2020, så her kan du sikre både jul-, vinter- og påskeferie til en ekstra god pris.

Tilbudene

Priseeksemplene gjelder én vei med avreise fra Oslo Lufthavn. Du finner priser fra andre flyplasser i lavpriskalenderen på SAS sin hjemmeside. Det er såpass mange reisemål å velge fra i kveld at vi avstår fra å liste opp alle sammen. Er du på utkikk etter billigst mulige flybilletter, starter Helsinki, Berlin, London og Manchester på bare 349,-. I prisklassen 399 til 499 kan du velge og vrake blant populære europeiske storbyer.

London
Fly til London med SAS fra 349 kroner.

Vil du holde deg i Norge starter prisene på 498 kroner.

Er det fjernere reisemål som frister starter tur-/retur-prisene til New York på 2 488,- kroner, noe som er det billigste vi har sett på lang tid. Samtlige av SAS sine destinasjoner i USA, med unntak av Boston, har fra-priser på under 3 000 kroner tur/retur. Til Asia finner vi de laveste prisene til Beijing med priser fra 2 987,- kroner. Hongkong og Tokyo, som pleier å være forholdsvis dyre reisemål, starter på henholdsvis 4 278,- og 4 985,-.

Golden Gate Bridge, San Francisco, USA
Alle SAS sine reisemål i USA har denne helgen priser fra under 3000 kroner!

 Betingelser

Billettene må bestilles innen midnatt mandag 2. desember. Reiseperioden er fra 12. desember 2019 til 31. mai 2020 for Europa, og 8. januar 2020 til 10. juni 2020 til USA og Asia. SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

De aller fleste flybilletter hos SAS gir opptjening av EuroBonus-poeng, selv om det ikke er mye du får for de billigste billettene. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller inntil 30 ekstrapoeng per 100 kroner med American Express.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *