Air Canada viser sitt nye Dreamliner-interiør!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forbindelse med snarlig levering av nye Boeing 787 (Dreamliner) har Air Canada laget en nettside som presenterer det nye interiøret som vil bli levert med flyene.

Air Canada har valgt å bestille de nye flyene med tre klasser, hhv. Business Class, Premium Economy og vanlig Economy. Premium Economy leveres i en setekonfigurasjon på 2-3-2, mens vanlig Economy har 3-3-3. Premium-kabinen tilbyr en setebredde på 19,5 tommer med IFE-skjermer på mellom 7″ og 9″, avhengig av hvilket sete man velger. Economy-kabinen ser ut til å være relativt normal og dermed trang, men gode skjermer og nytt interiør trekker selvsagt opp. Man vil ha mulighet for lading via USB i begge kabinene, men noe overraskende ser det ikke ut til at WiFi vil være tilgjengelig på Air Canadas 787′ ved levering. Vi vil tro at det er likevel er tilrettelagt for at dette kan installeres senere.

image

Den mest spennende delen av flyet er nok Air Canadas nye Business Class. Hvert fly vil ha 20 seter i en 1-2-1 konfigurasjon i denne klassen og setene vil være såkalte «pods» som gir svært god skjerming og privatliv (se hovedbildet). I tillegg til at setene kan legges helt ned (fully lie-flat) ser det ut til at man får svært respektabel oppbevaringsplass, samt en imponerende 18″ skjerm til IFE-systemet. Hvert sete vil i tillegg til relativt stort bord ha en egen fjernkontroll med touchfunksjon, lademuligheter og USB-tilkobling. Konfigurasjonen med 1-2-1 sikrer i tillegg at hver passasjer har direkte tilgang til midtgang og at man dermed slipper å klatre over naboen om man skal på toalettet eller ønsker å strekke på beina.

image

Air Canada får levert sine første 15 Dreamlinere ila. våren 2014 og disse vil settes inn på ruter i Canada og Europa, uten at det er spesifisert mer om hvor og når. Air Canada vil også få levert ytterligere 22 Dreamlinere og totalbestillingen på 37 fly skal være overlevert innen utgangen av 2019.

Bonusfeber.no vil komme tilbake med reisebrev fra de nye flyene så fort en av oss får satt våre bein ombord!

Vi anbefaler en titt på Air Canadas egne nettsider om de nye flyene. Her finner du mange flere bilder og video av de nye flyene: Air Canada 787 Dreamliner

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *