Star Alliance business class til USA/Canada fra 11 546,-

Golden Gate Bridge, San Francisco, USA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ikke bare Air France som har business class-tilbud fra Paris om dagen. Hvis du ikke har noen å reise sammen med eller heller vil reise med Star Alliance, kan Lufthansa, SWISS, United og Air Canada friste med priser fra 11 546,-

Akkurat nå finner svært gode priser med flere Star Alliance-selskaper til Nord-Amerika om du starter reisen i Paris. Reiseperioden ser ut til å være 21. november til 30. desember 2019, 6. til 18. april 2020 og 23. juni til 3. september 2020. Opphold på minimum seks dager eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Star Alliance business class til Nord-Amerika

Vi har som vanlig brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Når det er sagt har vi ikke sjekket absolutt alle muligheter, så det kan være mulig å finne enda bedre tilbud. I mange tilfeller kan du kombinere flere av flyselskapene på samme reise.

New York, USAFra 11 546,-
Miami, USAFra 11 966,-
Montreal, CanadaFra 12 019,-
Toronto, CanadaFra 12 019,-
Chicago, USAFra 12 020,-
Los Angeles, USAFra 13 005,-
San Fransisco, USAFra 13 005,-
Star Alliance business class til Nord-Amerika
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

De fleste vil nok velge opptjening til SAS EuroBonus. Ingen av selskapene er spesielt rause med bonuspoeng på sine billigste business class-billetter og gir stort sett 100% opptjening. Prisen tatt i betraktning er det likevel ikke så ille. I tillegg kommer også eventuelle bonuspoeng fra posisjoneringen.

Hvilket selskap skal jeg velge?

Dette er selvfølgelig litt smak og behag, men forutsatt at du flyr Boeing 777 eller 787 holder vi en knapp på Air Canada. Her får du en moderne business class med omvendt fiskebein og 1-2-1 layout. Uniteds business class skal også være bra om du får den nyeste versjonen av deres Polaris-produkt.

Air Canada Signature Class
Air Canada Signature Class. Foto: Air Canada

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset.

Forsidefoto: Free-Photos / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *