Air China Business class lounge, Beijing airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

IMG_1024
Du møtes av vennlig betjening

Air China Business class lounge på Beijing airport Terminal 3 er en fredfull oase hvor du kan lade opp før flyturen med både mat og drikke. Med billett i Business Class hos en Star Alliance partner eller som innehaver av Gullkort hos en Star Alliance partner, er du velkommen her.

Loungen er relativt stor, litt avlang og den ligger en etasje opp i forhold til hovedplanet på terminalen. Det at den er avlang og har mange små men behagelige sittegrupper, er med på å gjøre det enklere å finne en rolig krok, helt for deg selv.

IMG_1033
Utsikt ut
IMG_1028
Små og behagelige sittegrupper med fin utsikt ut over fly operativt område

 

IMG_1038
Flotte sittegrupper i grønne omgivelser

Utvendig har du flott utsikt mot fly operativ side gjennom de enorme vindusfeltene som ruver fra gulvplanet og helt til topps i terminalen. Dersom du ikke liker så godt å se ut på fly, velger du sittegruppe på innsiden i loungen, her har fin utsikt gjennom rekkverket av glass hvor du kan sitte å se på folk som haster i vei mot sitt fly.

Sittegruppene er på en måte seksjonert opp ved bruk av mye grønne planter som gir en flott atmosfære.

 

IMG_1037
Bar

Loungen har to områder med servering av mat, det ene stedet er det i hovedsak bagetter og lignende samt utvalg av drikkevarer. Lengst bort fra inngangen mot vinduene ligger dining området, har er det varmretter som gjelder. På innsiden mot terminalen finnes det en liten bar inneholdende akkurat det du måtte trenge.

 

 

Longen har også et område med svære film stoler som er som en gedigen stress less, med tv, hvor du enten kan se TV eller ta deg en avslappende blund.

Behagelige stoler med plass til colaen i armelene
Se TV eller sove gjør du her

 

Toalett fasilitetene er det som trekker ned i Loungen, alt er i flotte fliser og bra material velg, men det generelle renhold og vedlikehold er for dårlig, hadde de fått orden på dette er det ikke mye å sette fingeren på her.

IMG_1026
Grønt å fint

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *