«Best Up in the Air Experience» Qatar Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways er blitt tildelt «Best Up in the Air Experience» på Future Travel Experience Awards for andre år på rad, på messen Future Travel Experience Global 2016  som arrangeres i Las Vegas. Best Up in the Air Experience prisen tildeles flyselskaper som kontinuerlig arbeider med å forbedre passasjer opplevelsen.

Qatar Airways ble hedret som det flyselskapet som har gitt det «lille ekstra» for å gi bransjens beste in-flight opplevelse. Det ble fremhevet at Qatar Airways var det første flyselskapet til å operere med Airbus A350 i et globalt perspektiv. Selskapet har forbedret sitt in-flight underholdnings system ved lanseringen av det prisbelønte Oryx One. De har også fortsatt utrullingen av Wi-Fi ombord i hele flåten. Også selskapets satsing på utvikling av de kabinansatte, inkludert opplæring i «Emotional Intelligence» og service ble trukket fram.

Stolt vinner av Air Experience

«Vi er beæret over å motta denne ettertraktede prisen for andre år på rad; enda mer fra en organisasjon som deler samme forpliktelse som oss, til å levere den aller beste kundeopplevelsen. For å kunne gi verdens beste Business Class på en av verdens mest moderne flyflåte, betjent av våre dedikerte kabinansatte, fortsetter vi å overgå våre passasjerers forventninger og setter nye standarder for morgendagens in-flight opplevelse. »

Akbar al-Baker, CEO Qatar Airways

«Vårt mål har alltid vært å skape den aller beste reiseopplevelsen for våre kunder. Med en klar visjon for fremtiden, ønsker vi å feire skjønnheten reise med vår visjon om å skape varige minner for våre passasjerer når de reiser med oss, og når vi reiser steder sammen. Denne prisen eksemplifiserer styrken av vårt engasjement, og jeg er fortsatt overbevist om at vår prisbelønte in-flight opplevelse vil gi reisende en ny forståelse for global luftfart. » sa Qatar Airways Senior Vice President for kundetilfredshet, Rossen Dimitrov.

FTE Global 2016 fant sted i Las Vegas, med 613 delegater og 50 utstillere. Neste FTE Global 2017 holdes også i til Las Vegas, Nevada i tidsrommet 6 til 8 september 2017.

Kilde: FTE Global

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *