Air France med nytt kabininteriør i økonomi- og premium økonomi-klasse

Air France Premium Økonomi Airbus A330

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forbindelse med reiselivsmessen IFTM Top Resa i Paris denne uken har flyselskapet Air France visst fram sine planer for oppgradering av sine økonomi- og Premium premium økonomi-kabiner.

De nye kabinene skal installeres på Air France sin Airbus A330-flåte som utgjør totalt 15 fly. Arbeidet med ombygging av kabinene skal starte i januar neste år.

Foruten oppgraderte seter og et nytt friskt fargetema, skal også servicen om bord få et løft. Så snart du er kommet om bord ønskes du velkommen med et varmt håndkle og før måltid serveres byr Air France på et glass Champagne fra helt nye glass. Hovedmåltidet vil bli servert på et helt nytt servise som er designet i samarbeid med Eugeni Quitllet. En gourmet matbit vil også være tilgjengelig på selvbetjent basis på flyturer over 8 timer og 30 minutter.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

På flyreiser som varer mellom 8 timer 30 minutter og 10 timer 30 minutter, tilbys passasjerene en «Bon Appétit» frokostpose som inneholder snacks du kan ta med seg eller spise om bord.

Innen 2020 skal også alle Air France sine fly ha fått WiFi installert.

Økonomiklasse

De nye økonomiklassesetene er laget med forsterket, ergonomisk skum og kan lenes tilbake til 118 grader. Avstanden mellom armlenene økes til 44 cm og det nye setet vil ha 79 cm benplass. Bordet blir også større og bredere, og det samme blir skjermene i underholdningssystemet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Setene vil også utstyres med USB-kontakter og strøm slik at du kan bruke laptop og mobiltelefon under hele reisen.

Premium økonomi

De nye premium økonomi-setene skal i følge flyselskapet by på uovertruffen komfort og mer privatliv. De nye setene kan lenes tilbake til 130 grader og er med sine 48,3cm en av de bredeste premium økonomi-setene på markedet. Setet vil også få mykere setepute, bredere armlener, bredere fotstøtte og justerbar støtte for korsryggen. Du får også mer lagringsplass tilgjengelig fra setet og underholdningssystem med 13,3’’ HD-skjerm.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *