Air France/KLM øker antall avganger til Brasil

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Air France/KLM er selskaper som er godt kjent for oss her på berget. Spesielt KLM, med flere daglige avganger fra mindre flyplasser, er dette et naturlig valg ut i verden. Selskapene melder at de øker antall avganger til Brasil. Dette gjør at Brasil blir enda enklere å komme seg til for oss Nordmenn.

35 ukentlige flyvninger.

Når vinterprogrammet til Air France/KLM starter, vil de tilby 35 ukentlige flyvninger fra deres «huber» i Amsterdam og Paris til Sao Paulo og Rio De Janeiro i Brasil.

Fra Paris Charles de Gaulle øker Air France fra 12 til 14 ukentlige avganger til Sao Paulo og det vil flys sju ganger i uken til Rio De Janeiro.

KLM tilbyr sju ukentlige avganger fra Amsterdam til Sao Paulo og de øker fra seks til sju ukentlige avganger til Rio De Janeiro.

Air France/KLM sier at bedre utnyttelse av flyflåten og bedre forståelse av kundenes reisemønster er en av hovedgrunnene til at de øker til Brasil. Eksempelvis vil enkelte av avgangene bli fløyet med Boeing 777-200 og andre avganger vil gå med storebror Boeing 777-300ER.

Air France La Première

For de som søker noe av det råeste man kan oppleve i luften, flyr Air France fem av sine ukentlige avganger til Sao Paulo med fly som har installert First Class kabinen La Première.

Kilde: Air France KLM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *