Airbus i Toulouse: Veldig tilfreds og trygg på fremtiden

Toulouse

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ved den årlige pressekonferansen for avslutningen av regnskapsåret 2016, fortalte Airbus-sjefen Fabrice Brégier at selskapet er sterkere enn noensinne, og vi vil fortsette den gode veksten inn i 2017.

På den årlige pressekonferansen hvor Airbus  la frem resultatene oppnådd i 2016, og forventningene til de neste årene ble nylig avholdt i Toulouse (Frankrike). Administerende direktør Fabrice Brégier og Chief Operating Officer – Clients John Leahy var veldig tilfredse og trygge på fremtiden for selskapet. Airbus leveranser har vært stigende i 14 år på rad.

«Et godt år, stabile leveranser og en konsolidering av ordrereserve. Vi er sterkere enn noensinne, og vil fortsette å vokse».

Fabrice Brégier, President and chief executive officer, Airbus

 

Norwegian AAA toulose Toulouse
Airbus A320 – Foto: © Airbus

A320 og A350 drar lasset i Toulouse

Airbus sjefene var tydelig stolte av utviklingen for A-320 familien og A-350 XWB. Sistnevnte hadde en litt vanskelig start i første del av 2016, men salget har hentet seg inn.

John Leahy, COO Clients hos Airbus mener at folk ikke må vurdere selskapets leveranse basert på de årlige bestillinger, men  på antall leverte fly. Dette har i en periode på 14 år vært jevnt stigende. Om fremtidige leveranser av super-jumboen A-380 forventer  han at ordrene vil bli bedre: antall passasjerer øker, flyplasser allerede har problemer å opprettholde trafikken, og fly som A-380 vil være løsningen for fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *