Ny kampanje gir enda en grunn til å vurdere Alaska Airlines Mileage Plan

Alaska Airlines Mileage Plan

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Alaska Airlines Mileage Plan er ute med en ny kampanje som gir ekstra opptjening av bonuspoeng på reiser til og fra Nord-Amerika. Det som er ekstra spesielt med denne kampanjen er at den først og fremst kommer de som reiser på billige flybilletter til gode.

Det er ikke hver dag vi skriver om Alaska Airlines Mileage Plan, men kanskje burde vi gjøre det. Det høres kanskje fjernt ut, men dette programmet kan faktisk være et godt alternativ for mange. Programmet gir deg nemlig ganske raus opptjening av poeng fra flyselskapets mange partnere, på tvers av de tradisjonelle alliansene. Ofte er opptjeningen like god eller bedre enn partnernes egne bonusprogrammer. I tillegg kan du ofte ta ut bonusreiser i Business eller First Class til en bedre poengpris enn du kan når du bruker flyselskapet sitt eget bonusprogram.

Alaska Airlines Boeing 737

10 000 Miles tur/retur Nord-Amerika

Betingelsene for den siste kampanjen er enkel. Reis mellom Nord-Amerika og et hvilket som helst annet kontinent, med en hvilken som helst av Alaska Airlines partnere, og tjen 5 000 Alaska Miles. Nord-Amerika er her definert som USA, Canada, Mexico og Karibia.

Det som gjør denne kampanjen spesielt interessant for de som flyr på billige billetter er at det ikke er snakk om en bonus som kommer på toppen av den vanlige opptjening. Du opptjener minst 5 000 Alaska Miles uansett billettype. Det betyr at jo dårligere opptjening billetten din i utgangspunktet gir, jo mer vil du få igjen for kampanjen.

La oss for eksempel si at du flyr British Airways med billigste billettklasse mellom London og Boston. Denne turen vil normalt gi deg beskjedne 1 628 Alaska Miles (eller Avios). Under denne kampanjen vil den samme flygningen gi deg 10 000 poeng tur/retur.

Kampanjen gjelder for flygninger mellom 1. mars og 31. desember 2020. Du finner fullstendig oversikt over betingelsene på Alaska Airlines’ hjemmeside.

Hvem kan jeg fly med?

Alaska Airlines Mileage Plan samarbeider med både store og små flyselskaper, både i og utenfor de tre store alliansene.

Alaska Airlines Mileage Plan partnere

Alaska Airlines Mileage Plan lar deg opptjene poeng hos alle selskapene i oversikten over. I tillegg kan du også konvertere poeng fra blant annet Marriott Bonvoy, og programmet har stadig kampanjer som gir bonuser eller lar deg kjøpe poeng til ekstra gode betingelser. Dette er absolutt et program vi skal vie mer oppmerksomhet i tiden framover.

Inspirert av en artikkel av Craig Sowerby publisert på InsideFlyer.co.uk.

Foto: Alaska Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *