Lufthansa lanserer «norske syden-klassikere» i vinterprogrammet 2020/21

Lufthansa lanserer norske sydenklassikere i vinterprogrammet 2020/21

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det tyske flyselskapet Lufthansa utvider sitt ferie-og fritidstilbud med å lansere flere nye syden-destinasjoner fra München (MUC) for vinteren 2020/2021.

De solfylte øyene er mange nordmenns feriefavoritter og Lufthansa vil operere fra München fire ganger ukentlig: Tenerife (TFS) hver lørdag og søndag. Fuerteventura (FUE) opereres hver lørdag og Gran Canaria (LPA) hver søndag. Selskapet vil benytte Airbus A321 på alle rutene til de berømte ferieøyene. Oppstarten av rutene vil være fra vinterprogrammet starter i oktober 2020 og for sesongen 2020/2021.

Den greske feriebyen Thessaloniki er lansert som ny destinasjon fra Lufthansa for vinterprogrammet 2020/2021. Photo: Dimitris Vetsikas/Pixabay

Fra oktober i år vil Lufthansa tilby flygninger til fire nye feriedestinasjoner direkte fra München (MUC). Den greske feriebyen Thessaloniki er et nytt tilskudd. Dette er en fremadstormende feriedestinasjon og den neste største byen i Hellas. Byen er ikke bare kjent for sine vakre strender men også sin historie og har en særlig vakker «old town». I tillegg til Hellas kan Lufthansa tilby flygninger som kan glede syden-glade nordmenn med sans for det klassiske: Tenerife, Fuerteventura og Gran Canaria står alle på listen over nye destinasjoner som tilbys direkte fra München (MUC).

Tenerife
Nå kan du reise direkte til folkefavoritten Tenerife fra München. Photo: Associated Press

Med de nyåpnede rutene til Tenerife, Fuerteventura og Gran Canaria tilspisser tilbudet seg for ferie-og fritidsmarkedet. Både TUI, Ving og Apollo tilbyr pakketurer direkte til disse attraktive syden-destinasjonen, men om du ønsker å oppleve en storby i Europa på veien kan reisen via München være aktuelt. Det milde klimaet til disse øyene gjør de til ideelle ferie destinasjoner om målet er sol og total avslapping. For nordmenn er særlig Gran Canaria blitt et yndet reisemål så at tilbudet her øker vil nok oppleves som en glede for mange.

Airbus A321 er et to-motors jetfly som oftes brukes på korte og middels lange strekninger. Flyet har en kapasitet på 220 seter og en marsjfart på 828 km/t.

Det gjøres oppmerksom på forfatteren jobber i Lufthansa Gruppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *