Anmeldelse: Clarion Hotel & Congress Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Clarion Hotel & Congress Trondheim har vært mitt faste hotell i Trondheim siden det åpnet i 2012, så det er på tide å skrive litt om det.

Da jeg sjekket inn hadde jeg blitt oppgradert til et superior dobbeltrom og fikk utdelt et nøkkelkort til rom 307. Som gullmedlem skal man bli oppgradert til beste ledige romkategori, dette var ikke mer enn ett hopp. De fineste rommene som ligger i 8. etasje fikk jeg holde meg pent unna.

Beliggenhet og ankomst

Hotellet ligger litt utenfor bykjernen, men det er ikke mange minuttene å gå. Kommer du med fly kjører flybussen deg helt til døra hvis du ber om det, men på vei hjem igjen må du gå 5-6 minutter til sentralstasjonen hvor flybussene stort sett går hvert 10. minutt. Fra utsiden skiller hotellet seg ut med en stor del av taket i gull. Ankommer du etter mørkets frembrudd kan du se konferanseavdelingen lyse opp med rødoransj fargespill. Det finnes parkeringsanlegg under hotellet, og som nærmeste nabo har du Pirbadet som hotellet samarbeider med.

Rommet

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Selv om hotellet nå snart runder 5 år så holder både fellesarealene, rommene og konferansefasilitetene seg godt. Det har skjedd mindre endringer siden oppstart, blant annet var det JBL iPod-docks på alle rommene i starten. Disse hadde den allerede da utdaterte 30-pins tilkoblingen og mange strømkabler ble borte etterhvert. Disse er nå borte. En annen «forbedring» har vært å kutte i tilbudet i minibaren. Den bestod av en vanlig Cola, en Cola Zero og et par øl. Tidligere har den vært vanskelig å få inn noe mer uten å ta ut noe annet, det er ikke tilfelle lengre.

Et superior dobbeltrom består av en dobbeltseng, en sjeselong og en kombinert hylle og skrivebord i tillegg til utsikt mot havna.

Badet

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Som alenereisende får du bare ett håndklesett selvom du sjekker inn på et dobbeltrom, det syns jeg trekker litt ned. Ellers har du vegghengt toalett og dusj med godt trykk og varmtvann. Av produkter finnes shampoo, balsam og conditioner fra Dharmazone i tillegg til såpedispenser i dusjen og ved vasken. Det er også sminkespeil og hårføner på alle rom.

Frokost

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det er en omfattende frokostbuffet på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Det er flust med smoothies, pålegg, syltetøy, frokostblandinger, grønnsaker og brødtyper. Rosinen i pølsa er omelettkokken, men det skjer ofte at forandring fryder med vafler i tillegg.

Oversikt

Fordeler

Fint og rent rom
God frokost
Hyggelig betjening

Ulemper

Ligger litt utenfor sentrum
Det spares på håndklær
Stusselig minibar

Service

Beliggenhet

Rom

Frokost

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Med en rompris på 1290 kr for laveste klasse var det ikke et spesielt billig, men du får fortsatt et hyggelig opphold for pengene. Både rommene og frokosten leverer såpass at Clarion Hotel & Congress Trondheim er å anbefale.

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *