Årets sommerferie tilbringes om bord i veldig mange små propellfly

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Når «alle andre» helst ser for seg at reisen til sommerferiedestinasjonen går raskt og greit for seg, tenker jeg heller at selve reisen også er en viktig del av opplevelsen. Noen vil kanskje mene at jeg drar det litt langt når jeg tar Widerøe bokstavelig talt på ordet, og velger å fly nesten 60 flyvninger med dem i løpet av to uker. Widerøes Norge Rundt-billett er uten tvil den beste måten å oppleve Norge på i sommer, så kom og bli med meg på tur!

Startskuddet for mine to uker på reisefot, går i morgen, tirsdag 14. juli. Da setter jeg kursen sørover fra Bodø, og skal fly langs Helgelandskysten før jeg ender opp i Trondheim. Derifra går turen videre til Tromsø, Stokmarknes og så tilbake til Bodø.

Dag1

Dette er sikkert i manges øyne ren og skjær galskap, og jeg kan nok være delvis enig. Uten mine Bose QC15 hadde jeg nok aldri vurdert denne turen i det hele tatt, men jeg ser frem til to fantastiske uker sammen med Widerøe og deres små, grønne propellfly! Når man liker å fly, ja da liker man å fly!

Om jeg liker å fly 13 000 miles i propellfly, vel, det gjenstår jo bare å se.

For to år siden reiste jeg også på Norge Rundt-billetten, men da fløy jeg «kun» 20 flyturer i løpet av fem dager, men det gav absolutt mersmak.

Underveis vil jeg poste oppdateringer i Bonusfeber-forumet, i tillegg vil jeg komme med litt mer grundige skildringer her på Bonusfeber.no i form av reisebrev fra turen. Det blir 10 hektiske reisedager, men med noen innlagte pauser på Sørlandet. Det tror jeg faktisk skal komme veldig godt med.

Totalt har jeg planlagt 54 flyvninger, hvorav 40 av disse gir EuroBonus-poeng/segmenter. I tillegg har det vært et personlig mål å prøve å unngå hotellovernatting, og hvis alt går som planlagt kommer jeg til å klare det. Det hjelper selvfølgelig at jeg bor i Bodø, og har tilgang til gratis kost og losji i Arendal (takk mamma og pappa!)

Hvis dette ikke høres totalt avskrekkende ut, så er det fortsatt mulig å fly med Widerøe, Norge Rundt i sommer også. Les mer om billetten på Widerøes nettsider, som er gyldig frem til 27. august 2015. I tillegg er det mulig å delta i en konkurranse hvor premien er to Norge Rundt-billetter for sommeren 2016. Alt du må gjøre er å dele dine «grønne» sommerbilder på Instagram og merke dem med #propellsommer og @flywideroe. Detaljene finner du her!

Da gjenstår det bare for meg å lade kameraet, bytte batteri i hodetelefonene mine (note to self: veldig viktig!) og gjøre meg klar for to ukers norgesturné!

Kanskje vi ses underveis?

Kommentar

  1. Arni sier

    Har et spørsmål som kanskje er besvart før, men tar sjansen: kommer til å oppnå EBG i november gjennom segmenter. Min periode går ut 31. januar. Fra når regnes da ny opptjeningsperode?

    • Erling sier

      Hvis du oppnår EBG (EuroBonus Gull) i inneværende periode, får du EBG for resten av perioden pluss hele neste og 3 måneder til. Ny opptjeningsperiode starter 1 februar, og da må du opptjene nok antall segmenter eller poeng fra 1 februar til neste 31 januar for at du skal beholde EBG i påfølgende periode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *