Neste år kan du fly Austrian Airlines til Montreal

Montreal

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med April 2019 får også norske reisende til Canada flere ruter å velge i, når Austrian Airlines og Air Canada starter flygninger til Montreal og Toronto.

Med oppstart i April 2019 vil Austrian Airlines fly fra den østerrikske hovedstaden Wien til Montreal I Canada. Avgangen vil ha ukentlige rotasjoner i sommersesongen og fem ukentlige rotasjoner i vintersesongen. Samtidig vil også Austrian Airlines også tilby daglige avganger til Toronto gjennom Star Alliance-partneren Air Canada.

– Med Air Canada har vi lykkes i få en sterk samarbeidspartner til vår base i Wien, sier salgsdirektør i Austrian Airlines Andreas Otto. – På den måten kan vi tilby kan vi tilby våre kunder enda en destinasjon i Canada, samtidig som vi også styrker vår kontinentale tilslutningstrafikk.

Korresponderer godt med Oslo – Wien

Air Canadas rute mellom Wien og Toronto vil også kunne bookes som en codeshare-flygning via Austrian Airlines. Også Toronto-ruten vil ha oppstart i april neste år med daglige rotasjoner i sommersesongen og fem ukentlige rotasjoner i vintersesongen.

Austrian Airlines Boeing 767
Austrian Airlines skal bruke flytypen Boeing 767 på ruten til Montreal. Foto: Austrian Airlines

Austrian Airlines rute skal flys med selskapets Boeing 767, mens Air Canada setter inn en Boeing 787-9 Dreamliner på ruten til Toronto. Begge selskapene tilbyr også et Premium Economy-produkt i tillegg til vanlig økonomiklasse og Business Class.

For norske reisende ser det også ut til at flytidene passer godt med Austrian Airlines morgenfly fra Oslo. Det er allerede mulig å bestille billetter fra Oslo til de nye destinasjonene på Austrian Airlines hjemmeside. Flyiden vil være cirka ni timer til Montreal og ti timer til Toronto.

Rute Rutenr. Frekvens Avgang/ankomst (lokal tid)
Wien – Montreal OS 73 (AC 6211) Daglig 10:30 – 13:35
Montreal – Wien OS 74 (AC 6212) Daglig 18:45 – 08:45 (neste dag)

 

Rute Rutenr. Frekvens Avgang/ankomst (lokal tid)
Wien – Toronto OS 8247 (AC 899) Daglig 10:40 – 13:30
Toronto – Wien OS 8248 (AC 898) Daglig 18:25 – 08:30 (neste dag)

Du finner anmeldelser og flere nyheter om Austrian Airlines og Air Canada i arkivet vårt.

Forsidefoto: Beenerm / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *