Worldwide by easyJet inngår samarbeid med Virgin Atlantic

Worldwide by eayJet

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det britiske lavprisselskapet easyJet har i motsetning i konkurrenten Norwegian ikke satset på egne langdistanseflygninger. I stedet samarbeider de med andre flyselskaper om langrutedestinasjoner i USA og Asia gjennom Worldwide by easyJet. Nå blir også Virgin Atlantics ruter fra London Gatwick en del av samarbeidet.

Med Worldwide by easyJet kan du bestille gjennomgående billetter fra europeiske avreiseflyplasser i easyJets nettverk, til destinasjoner over hele verden. Dette gjør flyturen både enklere og tryggere enn å bestille separate billetter.

EasyJet samarbeider fra før av med flyselskap som Norwegian, WestJet, Thomas Cook Airlines, Corsair, La Compagnie, Aurigny og Loganair. Når Virgin Atlantic nå blir en del av dette samarbeidet åpner det for både nye reisemål og bedre tilgjengelighet.

Antigua
Den karibiske øya Antigua er et av de nye reisemålene som nå blir tilgjengelig gjennom Worldwide by easyJet. Foto: neufal54 / Pixabay

Fortsetter å vokse

Worldwide by easyJet ble lansert med Norwegian og WestJet i 2017, og har siden utvidet konseptet jevnlig med nye samarbeidspartnere. I september ble det også kjent at Singapore Airlines og deres lavkostselskap Scoot skal samarbeide med easyJet om ruter til Sørøst-Asia via Milano og Berlin. Dette samarbeidet forventes å komme i gang i løpet av de nærmeste månedene.

– Det gleder oss å ønske Virgin Atlantic velkommen i Worldwide by easyJet. Siden begge selskapene betjener populære reisemål fra London Gatwick føler vi oss trygge på at samarbeidet vil bli tatt godt i mot hos våre kunder, sier administrerende direktør i Johan Lundgren i easyJet. – EasyJet har rykte på seg for god kundeservice og vi har en sterk posisjon på mange europeiske flyplasser. Både flyplasser og flyselskaper har uttrykt ønske om å samarbeide med oss og vi forventer å offentligjøre flere nye partnere i de kommende månedene.

Mer å velge i for reisende

Virgin Atlantic har flere ruter fra London Gatwick til flyplasser i USA og Karibia. Las Vegas, St. Lucia og Antigua er blant reisemålene som nå blir tilgjengelig gjennom Worldwide by easyJet.

– Virgin Atlantic ønsker å jobbe med de beste partnerne verden over for å tilby bransjens beste tilknytningsmuligheter for våre kunder. EasyJets uslåelige nettverk fra London Gatwick gjør de til en perfekt samarbeidspartner for oss. Vi er svært glade for at kunder fra hele Europa nå får muligheten til fly med oss fra Gatwick, og ser fram til å ønske dem velkommen om bord, sier Creig Kreeger i Virgin Atlantic.

Forsidefoto: easyJet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *