Avinor Oslo Lufthavn vant «Beste Stand» på World Routes

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For første gang på reiselivsmessen «World Routes», har delegatene kunnet stemme på standen de likte best i utstillingen. Vinneren var Avinor Oslo.

Konkurransen som var ny av året ble opprettet for å belønne kreativitet og innovasjon blant utstillerne. Alle delegatene på utstillingen kunne stemme via sin Routes app. Som alltid gikk utstillerne utover forventningene med sine iøynefallende stands. Avinor Oslo var i sterk konkurranse med Kastrup, Air China og Brussels Airport, for å nevne noen. Men trakk til slutt det lengste strået.

Hjem utenfor hjemmet

Det var mye snakk om utstillingen og standen til Avinor Oslo. Temaet for standen, var et hjem utenfor hjemmet og hvilken bedre måte å gjøre dette på var med et kjøkken? På standen var det kanelboller og laks som ble servert til messens delegater.

Under samtaler med Routesonline under arrangementet, hadde Avinor teamet gledet meg til messen for spesielt å utvide sitt nettverk. Det viktigste markedet på deres radar er Asia og Nord-Amerika. Norges geografiske plassering er gunstig på grunn av kortere reisetid til Nord-Amerika i forhold til sine konkurrenter i Europa.

InsideFlyer.no gratulerer

Kilde: routesonline.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *