SWISS Lounger i Zurich nytt design i stilig skinn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Passasjerer som har tilgang til SWISS nye lounger på Zurich Airport Terminal E kan slappe av i stilige skinnstoler, som er et produkt av et spesielt partnerskap mellom de Sede og SWISS.

SWISSs nye lounger i Zurich Airport Terminal E er blitt virkelig styrket og oppgradert for flyselskapets premium kunder siden de åpnet i slutten av januar. Den nye SWISS First / HON Circle, Senator og Business Class loungene dekker hele 3300 kvadratmeter. Hver stue har blitt ytterligere tilpasset for å møte brukernes ulike, og individuelle behov.

Tilbudet i loungene spenner fra gourmet- og show kjøkken til en bistro, en Whiskey bar (med over 200 sorter) høyteknologiske arbeidsstasjoner, «relax områder», dusjer og hotellrom. Hva som egentlig er spesielt med de nye lyse og romslige loungene, er deres vanligvis sveitsiske karakter.

Lokale materialer har blitt mye brukt i slike funksjoner som røkt eik parkettgulv og de unike Jura kalkstein vegger. Og en kronen på verket er utvilsomt den fantastiske skinnstoler med sveitsiske møbelprodusenten de Sede.

Lidenskapelige lounger

Når de Sede administrerende direktør Monika Walser snakker om selskapets samarbeid med SWISS, positivt bjelker hun.

«Når arkitektene bak de nye Zurich loungene endelig hadde besluttet at» Swissness «ville være grunnpilaren i konseptet sitt, skjønte vi alle snart at det var en ekte kjemi mellom oss. Tross alt er de Sede alt, om produkter som inspirerer sine omgivelser og setter den enkelte i fokus.»

Monika Walser – CEO Sede

lx-lounge-2
Spise-stue del / Bistro . (C) SWISS

Bruno Schlaefli, SWISS sjef for Ground Services er skjønt enig.

«For Flyselskapet fra Sveits, var vi glade for å kunne jobbe sammen med en sveitsisk produsent for å utvikle denne spesielle serien av møbler. Designet legger vekt på mennesker, skinn og komfort. Tross alt, det vi  gjorde vi ikke bare ønsker å kjøpe noen nye lenestoler til lougnene. Vi ønsket å slå oss sammen med en god partner for å kunne sette en nye standarder her»
Bruno Schlaefli, SWISS sjef for Ground Services

Swiss Press Release

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *