Michelinmat på Marlon Brandos paradisøy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Husker du tiden hvor mørke høstkvelder var synonymt med å spille Monopol, og du trakk kortet; Du har mottatt kroner 5000 kroner fra en Rik Onkel i Amerika ? Vel, nå er vel ikke akkurat det tilstrekkelig for å kunne dekke inn ferien til øya Tetiaroa. Men prikker du inn 6 rette på onsdagens Viking Lotto er du kanskje innenfor.

Restauranten på øya som tidligere var Marlon Brandos eget ferieparadis heter selvfølgelig Mutiny. Siste nytt fra dette eksklusive ferieparadiset, som blant annet Leonardo DiCaprio har feriert i, er at den franske kjendiskokken Guy Martin har signert alle rettene i restauranten. Guy Martin er kjendiskokk i Frankrike med tidligere tre stjerner i Michelin-guiden og nå med populære matprogrammer på TV.

brando-fiji-2

Kjøkken á la Marlon

På ”The Brando” blir man tatt imot av ekte øko-luksus. 35 luksuriøse og miljøvennlige bungalower og egenprodusert honning er noe av det som venter deg for den nette summen av 30.000 kroner natten for to. Alt inkludert.

«The Brando» er en unik luksus resort i Fransk Polynesia på den vakre private øya Tetiaroa. Tetiaroa er en atoll, og består av et dusin små øyer rundt en glitrende lagunen 30 miles nordøst for Tahiti. Brando tilbyr overdådig luksus midt i uberørt natur resort med tilgang til øya av private fly, har 35 villaer på hvite sandstrender som besøkes av havskilpadder, djevelrokker og eksotiske fugler. Anlegget er designet for å reflektere polynesiske livsstil og kultur.

InsideFlyer.no ønsker Bon Voyage, God Tur…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *