BA: feirer jul med 300 000 rosenkål-knoller

feirer jul

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bortimot 1,5 millioner passasjerer reiser med British Airways under julehøytiden. 23 desember, lille julaften er den travleste dagen, og de mest populære destinasjonene er Australia, Bermuda, Innsbruck og Whistler.

Mens julehøytiden kan være en av de mest populære periodene for familiereiser, er British Airways godt rustet  for nok en travel vinter, og i fjor fløy selskapet mer enn 1,5 millioner kunder i julehøytiden.

Selskapet setter i gang julefeiringen,  og vil servere mer enn 60.000 tradisjonelle engelske julemiddager. Jule-middagene serveres i tidsrommet mellom 22 til 25 desember. Her er noen estimater av hva som skal serveres.

  • 300.000 rosenkål
  • 240.000 ovnsstekte poteter
  • 7 500 kg av kalkun
  • 90.000 paier (Mince Pie)
feirer jul
British Airways’ head chef Mark Tazzioli   BA-foto: Stuart Bailey

Feirer jul – Første juledag

På første juledag som er selve dagen i Storbritannia, vil flyselskapet servere mer enn 15.000 julemiddager.

Den travleste dagen for jule-utfarten forventes å være den 23 desember, hvor hele 120.000 passasjerer reise ut, mens den andre januar vil bli den travleste dagen for retur reiser.

«Vi har alltid tilpasset og utviklet våre menyer basert på de destinasjonene vi flyr til – men når det kommer til desember, er det bare én rett kundene ønsker, og det er en tradisjonell britisk julemiddag.

«Mens oppfatningen av rosenkål kan være diskuterbar, er det definitivt en vinner blant våre internasjonale passasjerer – og i år skal vi servere 300.000 av de grønne godbitene – det meste vi noensinne har servert om bord!»

Mark Tazzioli, Head Chef, British Airways

Blant de mest populære reisemålene for å fly til denne julen er: Australia – for familiesammenkomster og lange juleferier, Bermuda – for de som ønsker sol og sommer, New York – for de som håper noen røverkjøp, og Banff i Canada for ski og snø.

Et utvalg av juleklassikere vil bli vist om bord også, inkludert den populære filmen «Jingle All the Way» og «Home Alone». Jule tilbud av TV-favoritter vil omfatte Doctor Who, The Vicar of Dibley og Great British Bake Off.

Kilde: British Airways

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *