Video: Se Heathrows bagasjestuere hylle Queen og Freddie Mercury!

Hyllest til Queen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Visste du at Queen-legenden Freddie Mercury jobbet som bagasjestuer på Heathrow før han ble med i rockebandet Queen i 1970? I går feiret British Airways og London – Heathrows bakkemannskap Freddie Mercury sin bursdag og Queen-filmen Bohemian Rhapsody som har premiere i oktober.

De fleste kjenner nok Freddie Mercury som frontfigur i rockegruppa Queen, men de færreste kjenner nok til bakgrunnen hans som bagasjestuer. I går fikk rockelegenden i anledning sin bursdag en spektakulær hyllest fra British Airways og flyplassansatte på Heathrow.

Det rocker i terminal 5

Det tar bokstavelig talt av på terminal 5 når Queens frontfigur skal feires. Bagasjestuerene har øvd for dette i ukevis. Foran forbausede passasjerer framføres dansetrinn inspirert av den karismatiske rockestjernen som jobbet på flyplassen for nesten 50 år siden. Koreografien er det Lyndon Lloyd som står for, kjent fra Strictly Come Dancing og X Factor.

Passasjerer som reiste gjennom terminal 5 fikk også glede av Queen-sanger på avgangstavlene. Alle passasjerer med navn Freddie, Frederick eller Farrokh, som er Freddie Mercurys egentlige navn, fikk også tilgang til British Airways First Class-lounge sammen med reisefølget sitt. Hele den neste måneden vil avgangshallen også huse en Queen-utstilling.

Markeringen skal øke bevisstheten rundt Queens veldedighetsprosjekt og er en del av lanseringsopplegget rundt kinofilmen Bohemian Rhapsody. Filmen følger Freddie Mercurys liv og inneholder scener fra Heathrow hvor han jobbet mens han bodde i Feltham.

Se videoen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *