Printing av bagasje-tags fungerer dette i praksis ?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hvis du hadde reist med Lufthansa, Swiss eller Brussels Airlines fra Arlanda eller Landvetter og hadde hatt mer enn håndbagasje, kunne du ha testet den nye tjenesten som flyplassen i samarbeid med disse flyselskapene har begynt å se på. De tilbød deg å skrive ut bagasjelappen  hjemme. Når du kommer til flyplassen, henter du en liten plastlomme ved innsjekking og leverer bagasjen på vanlig måte.

På de turene hvor jeg sjekker inn bagasje er jeg så utrolig avhengig av at alt klaffer. I løpet av alle de årene jeg har vært på reisefot har jeg opplevd litt av hvert, og jeg har stor respekt for den jobben som gjøres «back-stage», med tanke på bagasje-håndtering. Som reisende har jeg blitt litt mer HBO de siste årene. HBO har ingenting med kanalen Home Box office, men en ny tre-bokstavs-forkortelse Hand Baggage Only.

baggasje tag

Printerne som skriver ut bagasje-lappene er det mulig å kjøpe på Ebay, som alt mulig annet.

Rimowa med elektroniske-tags

Med Rimowa Elektronisk Tag, vil reisende kunne sjekke inn bagasjen sin fra hvor som helst, og droppe den av på flyplassen i løpet av sekunder. På tidspunktet for lanseringen, kan Rimowa Elektronisk Tag utelukkende brukes  med  Lufthansa . Systemet vil bli fortløpende utvidet til å omfatte flere internasjonale flyselskap. Du kan her finne ut  hvilke flyselskap som allerede tilbyr denne tjenesten og som har tenkt å gjøre det i fremtiden.

screen-shot-2016-09-25-at-18-30-34

Ideen til Rimowa er bunn solid, og ganske finurlig. Men det koster dessverre fryktelig mye penger.

Ideen er å gjøre reisen enklere og raskere, og på lang sikt, kan det eliminere behovet for innsjekkingsautomater. Men for alle oss som har opplevd problemer med skrivere som er i streik, blekkpatroner renner ut når du minst ønsker det, ja det vil trolig være behov for å sjekke inn bagasjen på flyplasser for en stund ennå ikke kommet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *