OPPDATERT: Nå får du bedre kurs når du veksler Trumf til EuroBonus!

få ekstra poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norgesgruppens fordelsprogram Trumf har blitt et viktig verktøy for mange bonusjegere i jakten på EuroBonus-poeng. Det vil derfor være en god nyhet for mange at det lanseres et nytt konsept for overføring fra Trumf til EuroBonus etter påske, med enda bedre vekslingskurs!

Trumf har de siste årene blitt en svært populær måte å opptjene Eurobonus-poeng på. Foruten 1% på alle dagligvarer i Norgesgruppens butikker finnes det mange måter å opptjene ekstra bonus på. Det kan være mye å hente på tilbud som Trippeltrumf Torsdag, Kiwi Pluss, Meny Sunnhetsbonus og Joker Glad. Er du glad i å shoppe er ViaTrumf-portalen en gullgruve og Shell Mastercard er også en av de bedre kredittkortene for bonusjegere. Les gjerne vår guide til Trumf og ViaTrumf for å se hvordan du får mest mulig ut av Trumf-medlemskapet ditt.

Bedre overføringskurs med fast overføring

Grunnen til at Trumf er så attraktivt for bonusjegere er den høye overføringskursen på 13,88 EuroBonus-poeng per Trumf-krone. Trumf kan også tas ut i penger, men for de fleste av våre lesere har noe bonuspoengene langt høyere verdi.

Det nye konseptet går ut på at du melder deg fast overføring av Trumf til EuroBonus. Du velger mellom tre ulike beløp på 50,-, 100,- eller 200,-. Hver gang Trumf-saldoen din når valgt beløp vil du automatisk få overført Trumf til EuroBonus.

Velger du fast overføring vil du få 15 EuroBonus-poeng per Trumf, noe som utgjør en økning på rett over 8%. Dette er også høyere enn det man tidligere har fått i kampanjeperioder med 300 ekstrapoeng per 500 Trumf, som har gitt en vekslingskurs på 14,48.

Ønsker du av en eller annen grunn å fortsatt overføre poengene manuelt kommer du imidlertid litt langt dårligere ut av det. Da vil du kun 10 EuroBonus-poeng per Trumf-poeng, noe som er nesten 28% lavere enn med dagens ordning.

Dagens ordning opphører 27. mars

Når du velger beløp for fast overføring må din Trumf-saldo være lavere enn beløpet du velger. Det kan derfor være lønnsomt å overføre deler av din Trumf-saldo til dagens kurs (1 krone = 13,88 EuroBonus Ekstrapoeng) før den 27.03. Da vil muligheten til å overføre Trumf til EuroBonus stenge frem til nytt konsept trer i kraft etter påske.

Er dette en forbedring eller er det en dårlig forkledd devaluering? Ta del i diskusjonen på forumet vårt!

Oppdatering

Flere lesere har kontaktet oss og det har også vært diskutert i forumet hva som vil skje hvis man mottar overføringer på mer enn det dobbelte av fast overføringsbeløp. Nyhetsbrevet fra Trumf kan åpne for flere tolkninger og noen har tolket det dit hen at man kan ende opp med pluss-saldo hvor man til slutt må gjøre en engangsoverføring til lavere kurs. Vi har i dag vært i kontakt med Norgesgruppen som forsikrer oss om at dette ikke er tilfelle. Dersom du for eksempel har et fast overføringsbeløp på 200 Trumf-poeng og mottar en Trumf-bonus på 600 Trumf-poeng vil dette utløse tre overføringer á 200 Trumf-poeng.

Det vil også være mulig å endre hvilken EuroBonus-konto poengene skal overføres til, på samme måte som du kan i dag.

Du finner mer informasjon om det nye konseptet under Ofte stilte spørsmål på Trumf sine hjemmesider.

Kommentar

 1. Richard sier

  For meg høres dette ut som en dårligere deal enn den gamle ordningen. Hvis du tjener inn mer enn de 200kr i bonus. Eksempelvis hvis du plutselig har mye via trumf. Så vill du fortsatt bare få overført for 200 til den kursen. Du ender opp i en evig pluss saldo på trumf kontoen og blir tilslutt tvunget til å overføre de overflødige trumf kronene til kuts på 10 peng pr 1kr. For meg høres dette ut som en mye dårligere deal enn den gamle

  • Martin sier

   Hei Richard,

   jeg leste meldingen fra Trumf som at du måtte ha saldo lavere en avtalebeløpet ved inngåelse av fast overføring. Etter å ha lest teksten et par ganger til blir jeg imidlertid usikker. Jeg skal prøve å få kommentar fra Trumf på dette. Takk for tilbakemeldingen.

   Martin

  • Martin sier

   Hei igjen Richard,

   Har vært i kontakt med kommunikasjonssjef i Norgesgruppen som bekrefter at større Trumfoverføringer fra f.eks. ViaTrumf vil utløse flere faste overføringer. Med andre ord, hvis du får inn 600 Trumf fra f.eks. Expedia og du har fast overføring på 200 vil det utløse 3 overføring á 200 (3000 EB-poeng). Du vil med andre ord ikke havne i et scenario hvor du ender i en evig pluss-saldo og det er ingen grunn til å ikke velge det laveste beløpet for fast overføring 🙂

   • Richard sier

    Tusen takk for hjelpa:) var det jeg var redd for:) så hvis jeg plutselig får inn ja la si 1500 fra expedia en mnd. Så blir det flere trqnsaksjoner for å få det ned til under 200kr?

 2. Was sier

  Noen som vet hva som vil skje om jeg i dag har 140 trumfkroner på konto og ikke overfører dette før 27/3. Men om det i mellomtiden (fra gammel overføring stenger til ny åpner en gang etter påske) kommer inn f.eks 300 fra viatrumf? Da har jeg plutselig 440 FØR jeg har fått valgt fast overføringsbeløp.

 3. Jonas sier

  Og så var det jo jeg da, som ikke har fått med meg dette før nå, og sitter her med kr 12 000,- i trumf-poeng… Jeg har virkelig tapt stort…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *