Tier points run til USA, del 6: American Airlines Admirals Club Philadelphia

American Airlines Admirals Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden jeg ikke har status i OneWorld enda hadde jeg bare tilgang til American Airlines Admirals Club mellom siste etappe med British Airways First og American Airlines First. Det holder nok med dette ene besøket.

Bortsett fra de nye American Airlines «flagship», Uniteds «Polaris», Deltas «One» og Air Canadas «Signature Suite»-lounger, som har restriktive regler for tilgang og det foreløpig er ganske få av, er nord-amerikanske flyplasslounger generelt en trist opplevelse. American Airlines Admirals Club i Philadelphia er på ingen måte noe unntak.

Utvalget av mat og drikke er i beste fall bare trist, og det som var av gratis øl anses ikke akkurat som noen delikatesse på vår side av atlanterhavet.

American Airlines Admirals Club skuffer, men det er likevel som forventet. Hverken mer eller mindre. Det er i det minste ingen kamp om plassene her.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Foto: Bernd Moeske

Naviger i artikkelserien «Tier points run til USA»
< Del 5: LHR-PHL i British Airways First Class, Boeing 747 Del 7: American Airlines First Class  >

Oversikt

Fordeler

Mer en nok plass

Ulemper

Kald, klinisk atmosfære med alt for kraftig belysning. Elendig utvalg av mat og drikke. En tvers igjennom trist opplevelse

Mat og drikke

Fasiliteter

Komfort

Plass

Overall Rating

Konklusjon

American Airlines Admirals Lounge skuffer, men det er likevel som forventet. Hverken mer eller mindre. Det er i det minste ingen kamp om plassene her.

2.4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *