Best Western Hotels & Resorts har åpnet sitt første Vib i verden

Vib

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Verdens første Vib hotell er åpnet i provinsen Antalaya, et av Tyrkias mest populære turistområder.

Vib Antalaya tilbyr de nyeste teknologiske løsninger, en bistro, et topp moderne fitness center, spa, spillerom og store selskapsfasiliteter. Hele hotellet fremstår i et moderne design. Hotellet blander det urbane med gjennomtenkt design, for å øke samspillet mellom gjester, ansatte og fasilitetene.

-Vi er veldig stolte over å åpne det første VIB hotellet i verden. Vi er overbevist om at dette eksepsjonelle hotellet kommer til å bli en favoritt blant Antalayas turister, sier

Mustafa Cengiz, visestyreleder i Güncem Turizm AS.

-Vi er glade for å presentere det første VIB hotellet, som vi håper blir det første av mange i Tyrkia og rundt om i verden, sier Senior Vice President for International Operations, Suzi Yoder.

Hotellkonseptet Vib

Vib er Best Western® Hotels & Resorts urbane hotellkonsept, med stort fokus på moderne design og de nyeste teknologiske løsninger, som for eksempel selvinnsjekk. Alt for å imøtekomme kravene til den moderne, online hotellgjesten. Vib, som er en forkortelse av det engelske ordet” Vibrant” (levende, pulserende), er et konsept som er utviklet som en prototype for storbyhoteller. Utover den moderne og urbane følelsen, fokuserer Vib på tilgjengelighet, ny teknologi og sosialt engasjement.

Om Best Western International 

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *