Best Western Måløy Hotell

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

BEST WESTERN Måløy Hotell er et lite og lokalt hotell beliggende i kystbyen Måløy. Denne lille kystbyen har Nordsjøen som nærmeste nabo.  Hotellet ligger i hovedgata, og har gangavstand til butikker, båt og bussterminal. Måløy har gode båtforbindelser sørover til Florø og Bergen og er dessuten anløpssted for hurtigruten.
Måløy som ligger helt ytterst i Nordfjord, har stort sett all sin virksomhet knyttet til fiske. I nærområdet rundt hotellet ligger severdigheter som Kannesteinen, Hornelen, Kråkenes Fyr, Refviksanden, øya Silda samt vest kapp.
Valgmulighetene på hotellfronten er begrenset i denne lille kystbyen, bare 2 hotell er det å velge mellom. Måløy hotell har 49 rom og holder til i et bygg fra 1950 tallet men er pusset opp siden den gang, men igjen må en bare stadfeste at lokalene sin utforming setter sitt  tydelige preg også på dette hotellet.

Alle rom har utsikt enten mot gaten eller mot skråningen på siden av hotellet. Korridorene har tepper på gulv og ser noe tilårskommen ut. Heisen ser ut til å være den orginale fra 1950 tallet. Teppe på rom er fjernet til fordel for parkett.

Senger
Senger
2 enkle senger
2 enkle senger

Rommet er utstyrt med 2 enkle senger som bortsett fra at de er for smal, er grei å ligge i. Videre finner du en liten flatskjerms tv på veggen hvor kanalutvalget var heller begrenset. Vinduene er i typisk 50 talls stil, men store er de nå.
Rommet har også en god stol å sitte i samt arbeidsbord med telefon og stol.

Skrivebord og TV
Skrivebord og TV

 

Minibaren som burde vert der er borte vekk og det som er igjen av slikt tilbud er vannkoker, te og pulver kaffe, som pluss kan det nevnes at dette var gratis 🙂

Vannkoker, te og pulver kaffe
Vannkoker, te og pulver kaffe

 

Toalett og bad er lite, men har fått flis på gulv og vegger, det var litt vanskelig å få et oversiktsbilde.

Toalett og dusj
Toalett og dusj

Hotellet serverer en gratis kveldsbuffet i form av god gammeldags kveldsmat, skiver og pålegg samt varm suppe.
Frokostbuffeen har greit utvalg av pålegg og frukt må sies å være av godkjent standard.

 

Konklusjon: Enkelt hotell som gir deg seng og mat og ikke noe stort mer enn dette. Det positive er gratis kveldsbuffet, gratis internett, grei frokost samt at det er mulig å samle Eurobonus poeng. Det negative jeg velger å dra fram er umoderne rom, ingen minibar og at hotellets felleslokaler ser mye for gammeldags ut.

 

2av10

Foto: R Lygren

[box style=’info’]

Rom bestilt: Enkelt rom

Oppgradert:  Ikke mulig

Bonusprogram: Jeg brukte SAS Eurobonus

Internett: Gratis tråløst nett

Hotellets hjemmeside: Måløy hotell

[/box]

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *