Bli med i Emirates private luksusjet!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter litt over et år i drift har Emirates Executive, selskapets private luksusjet-tjeneste (private charter), fløyet mer enn 450 timer til destinasjoner i Europa, Afrika, Det fjerne Østen og Midtøsten.

Siden august 2013 har Emirates Executive tilbudt privatjet-tjenester til de fleste steder over hele verden og utover det eksisterende Emirates rutenettverket. Flyets er designet med en høy grad av komfort i tankene, og kan ta med opp til 19 passasjerer. Emirates Executive tilbyr både private suiter og et stort multifunksjonelt salongområde ombord, noe som gjør det mulig å skreddersy opplevelser for både privatpersoner og store grupper.

Dette er det du får hvis du leier en privatjet hos Emirates:

[ot-video type=»youtube» url=»https://www.youtube.com/watch?v=mMTKbEy1mzY»]

– Det siste året har vi sett en økning i etterspørselen etter privat chartret luksusjet fra Midtøsten og Afrika, mye på grunn av den store kabinplassen som gir våre passasjerer flere muligheter. Vi gjør det mulig for næringsledere, store familiegrupper og regjeringsdelegasjoner å fly lenger, raskere og dra nytte av uovertruffen komfort og nye teknologier, forteller Adnan Kazim, Emirats Divisional Senior Vice President, Planning, Aeropolitical & Industry Affairs.

Emirates Executive A319 har to hovedområder ombord. Et stort eksklusivt spise- og lounge område til 12 passasjerer foran i flyet, som kombinerer arbeidsområde og hvilesone med to store sofaer rundt fire bord og to 42” HD LCD skjermer. Det andre området består av 10 private First Class suiter, som hver kan gjøres om til en helt flat seng og en 32” HD LCD skjerm.

image002

De private suitene har også tilgang til en stor dusj-SPA, som er et signaturelement for Emirates førsteklasses opplevelser. Badene er utstyrt med stående dusj, gulvvarme, silketrykk på speilene, marmorelementer i tillegg til et uvalgt luksuriøse og naturlige hudpleie-produkter.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Passasjerer kan også nyte et stort utvalg flere retter med gourmetmat og førsteklasses utvalg av drikkevarer fra Emirates prisvinnende menyer, i tillegg til skreddersydde menyer for en hver smak og diettrestriksjoner. Flyet er utstyrt med det siste innen teknologi inkludert Emirates prisvinnende underholdningssystem (ICE) med mer enn 2000 kanaler som tilbyr filmer, live TV, videokonferansemuligheter og høyhastighets Wi-Fi. Den personlige servicen for passasjerer omfatter også booking av et fly på kort varsel og Emiratesprivatsjåfør-tjeneste.

image008

– Det er fortsatt vekst i segmentet som tilbyr privat chartring av luksusjets med store kabiner og Emirates Executive viser gode resultater etter det første året i drift. Vi vil fortsette å øke kjennskapen av vårt tilbud og retter oss inn mot nøkkelmarkeder for nye kunder. Vi ser også på muligheten til å samarbeide med nye segmenter som turoperatører som selger luksusturer over hele verden og selskaper som selger personlige og skreddersydde luksusreiser, forteller Adnan Kazim.

A319 fly er støttet av et dedikert team av høyt utdannede og erfarne kabin- og bakkeansatte. Emirates har introdusert eksklusive uniformer for Emirates Executive Cabin Crew som matcher den spesielle og eksepsjonelle tjenesten.

Emirates Executive sett fra utsiden
Emirates Executive sett fra utsiden

Les også:

Emirates håndplukker vin fra de beste

Samarbeid mellom Emirates Skywards og SPG
Emirates første Airbus A380 fornyet
Emirates med gratis internett ombord
Bonusfeber på besøk hos Emirates

Les også våre tester av Emirates:

Emirates Business Class, Boeing 777-300ER
Emirates Business Class, Airbus A380

Emirates First Class Lounge, Dubai

Husk at du også kan tjene Skywards Miles ved å verve en venn til dette bonusprogrammet. Les mer om det her.

Klikk her for å lese vår guide til Emirates Skywards.

Bli med og diskutér Emirates Skywards på vårt forum her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *