Boeing sikrer to nye bestillinger på 787 Dreamliner Business Jet

Suite

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Boeing har sikret seg en ordre på to 787 Dreamliner i Business Jet-konfigurasjon fra en ikke navngitt kunde. Flyprodusenten har dermed 16 bestillinger totalt for denne svært eksklusive 787-varianten.

Den amerikanske flyprodusenten Boeing har sikret seg en ordre på to Boeing Business Jet 787-9 fra en ikke-navngitt kunde. Vi vet at våre lesere like fly fint, men akkurat dette vil nok fortsatt være en uoppnåelig drøm for de fleste av oss, med mindre du har en kvart milliard til overs. Ordrens verdi i henhold til listepris er 564 millioner amerikanske dollar.

Boeing 787 Dreamliner Business Jet

En Boeing 787-9 Dreamliner er typisk innredet med i underkant av 300 seter i en 2-klasse-konfigurasjon. Som Business Jet er kapasiteten selvfølgelig langt lavere, men dette gir også en rekkevidde på hele 9 485 nautiske mil. Dette er mer enn 25% lenger enn standard 787-9 og muliggjør svært lange direkteflygninger, som for eksempel London til Sydney.

Flyvende 260m² leilighet

Selv om det fortsatt er noen flyselskap som satser på første klasse, kommer ingen av de i nærheten av hva du kan få i en Boeing Business Jet. Interiøret skreddersys for hver enkelt kunde og det er ingen ting i veien for at du kan innrede din 260m² store flyvende leilighet med både kinosal, spisestue, kontor og soverom.

– BBJ 787-9 er et produkt vi tilbyr våre mest kresne kunder som vil fly direkte mellom enhver by på joda i overlegen komfort. Vår siste BBJ 787-9-kunde er veldig bevisst på disse mulighetene og mer, sier Ihssane Mounir, som er sjef for salg og markedsføring hos Boeing. – Med til sammen 16 bestillinger til dag dato har BBJ 787-programmet vunnet markedet for både offentlige og private kunder.

Hvis den anonyme kunden tilfeldigvis skulle være en av våre lesere stiller jeg gjerne opp på en prøvetur!

Foto: Boeing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *