Eurowings gjenåpner Oslo-Hamburg med daglige avganger

Eurowings Airbus A320

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det tyske lavprisselskapet Eurowings, som er eid av Lufthansa Gruppen, gjenåpner fra vinterprogrammet 2019/2020 sin rute mellom Oslo-Hamburg. Selskapet la ned ruten i 2018 etter sviktende omsetning. Nå har de annonsert at de igjen ønsker å satse på Oslo som en ferie- og fritidsdestinasjon.

Eurowings fortsetter å ekspandere rutenettet sitt i Skandinavia, og vil tilby daglige flygninger mellom Oslo og den tyske turistbyen Hamburg fra 27. Oktober 2019. Selskapet ser på Oslo som en ideell destinasjon for helgeturer og ikke minst startpunktet for reiser til nærliggende vintersportsområder. Det er allerede bestemt at ruten også skal fortsette daglig, med unntak av lørdager, i sommerprogrammet for 2020.

Ruten vil opereres av Germanwings alle dager i uken med unntak av onsdags avgangen som opereres av TUI Charter. Ruten har vært åpen for å bookes en stund, men selskapet annonserer nå med priser fra NOK 400 per vei. Selskapet tilbyr tre ulike billett typer for ruten, som er Basic, Smart og Bizzclass. Som et ekte lavprisselskap er Basic for deg som ønsker det enkle – uten inkludert bagasje eller mulighet for om-booking eller kansellering. Smart er standard økonomibillett mens Bizzclass-billetten gir prioritert ombordstigning, matservering og garantert ledig sete ved siden av deg.

Hamburg, Tyskland
Foto: Reinhold Silbermann / Pixabay 

Selskapet legger ut et begrenset antall Basic billetter fra 349 kroner, så om du ikke enda har bestemt deg for hvor neste helgetur skal gå kan det jo være et alternativ å bli bedre kjent med den tyske millionbyen.

Forsidefoto: Lufthansa Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *