DoubleTree by Hilton Montreal, Canada

DoubleTree by Hilton Montreal, Canada

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton har tre hoteller i downtown Montreal. Foruten DoubleTree, ligger det også et Garden Inn og et Embassy Suites i samme område. Prismessig var ikke så stor forskjell mellom hotellene og for meg framsto DoubleTree som det beste valget.

DoubleTree by Hilton Montreal ligger i området som kalles Quartier des spectacles. Området i seg selv er levende og fargerikt, med flere gode barer og restauranter, og ligger også i gangavstand til gamlebyen, Notre-Dame og flere andre kjente attraksjoner.

Bygningen hotellet ligger i heter Complexe Desjardins og huser både kjøpesenter, kontorer og t-banestasjon, i tillegg til selve hotellet. Hotellresepsjonen ligger i sjette etasje.

Innsjekking og førsteinntrykk

Jeg har ikke greid å finne ut når hotellet ble bygget, men resepsjonsområdet fremstår som nytt og moderne. Selv om jeg ankommer hotellet ganske sent på kvelden er det litt innsjekkingskø når jeg kommer. Dette skyldes trolig at det både er Pride og en stor cosplay-event i området denne helgen som trekker mange mennesker til byen.

Jeg behøver imidlertid ikke vente så veldig lenge. Jeg blir anerkjent som Diamond-medlem og får beskjed om at jeg har blitt oppgradert til et flott executive-rom. Jeg får utdelt nøkkelkort, en slags verdikupong for frokostbuffet og DoubleTrees varme signatur-cookie.

Rommet

Rommet jeg har fått tildelt i 26. etasje er faktisk veldig flott og med fantastisk utsikt. Jeg kan til og med se det store, lysende korset på Mont Royal. Det henger faktisk også en kikkert ved vinduet.

Rommet har en enkel og moderne stil, og er innredet med en åpen garderobe, et skrivebord, et lite bord og en liten sjeselong. Sengen er stor og veldig behagelig. Av andre bekvemmeligheter har rommet en stor TV, et lite kjøleskap, klokkeradio med alarm og iPhone-dock, og rikelig med stikkontakter. Rommet har både vannkoker og også Nespresso-maskin, i motsetning til de andre Hilton-hotellene jeg har bodd på i løpet av turen som har hatt vanlig kaffetrakter.

Badet er også ganske romslig, med en stor dusjnisje og kroppspleieprodukter fra Crabtree and Evelyn.

Det er full sommer og varmt i været, men klimaanlegg holder et svært behagelig lydnivå som ikke påvirker nattesøvnen. WiFi fungerer bra, både på rommet og resten av hotellet.

Mat og drikke

Som Hilton Honors Diamond-medlem får jeg gratis frokost i restauranten Saveur. Når det er sagt er frokosten på DoubleTree Montreal kanskje den eneste hotellfrokosten på hele turen som ville være verdt å betale ekstra for. Vi er fortsatt ikke i nærheten av frokostbuffeten man finner på gode hoteller i Europa og Asia, men er fortsatt milevis over de andre hotellene jeg har bodd på hittil. Joda, de har vafler, pannekaker og søte bakverk her også, men også kjøttpålegg, oster, frukt og grønnsaker. En bemannet stasjon som tilbereder egg på bestilling, har de også.

For noe godt å drikke kan du enten besøke cocktail-baren SIX Resto Lounge som ligger ved lobbyen, eller utendørs på The DoubleTree Terrace dersom været tillater det.

Executive Club

Det er langt i fra alle DoubleTree-hotell som har club, men det har de på DoubleTree på Hilton Montreal. Ikke bare det, det er faktisk den beste cluben av alle Hilton-hotellene jeg bor på i løpet av hele turen. Den er på ingen måte i verdensklasse, men de har et helt greit utvalg av snacks og småretter, og er den eneste cluben som ikke tar ekstra betalt for alkohol.

Selve lokalet er også ganske flott, med en liten takterrasse med sitteplasser og en liten fontene. Her finnes også noe som kan minne om et «business center», med noen utrangert IT-utstyr og en telefaks i et hjørne.

Executive Club takterasse

Fasiliteter

DoubleTree by Hilton kan by på et ganske stort og godt utstyrt treningssenter. På samme etasje ligger det også et innendørs basseng og et soldekk.

Utover tjenestene hotellet selv står for, finner man det aller meste man har behov for uten å forlate Complexe Desjardins. Senteret har mange butikker og restauranter, parkeringsanlegg og mulighet for lading av el-bil.

Hilton Honors

Hilton Honors kan være ganske rause med bonuspoengene når det er kampanjer. Du får i utgangspunktet 10 poeng per $1 du legger igjen og får i tillegg 100% bonus som Diamond. Under dette oppholdet har Hilton også en kampanje med doble poeng, slik at jeg totalt får firedobbel opptjening. I tillegg får du med Diamond-status 1000 poeng ekstra per opphold på DoubleTree by Hilton.

Totalt får jeg 19 552 poeng for opphold, hvor 6 184 er base points. Så kan man sikkert diskutere hvor mye disse poengene egentlig er verdt.

Priser og booking

Oppholdet ble bestilt fra hotellets hjemmeside. Gjennomsnittprisen per natt var $308 CAD (ca. 2 108 kroner), inkludert skatter og avgifter.

Oversikt

Fordeler

+ God frokost
+ Store rom
+ God Executive Club til Hilton i Canada å være

Ulemper

- Ingenting spesielt

Service

Beliggenhet

Rom

Fasiliteter

Mat og drikke

Executive Club

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Til amerikansk hotell å være er jeg godt fornøyd med oppholdet på DoubleTree by Hilton Montreal. Hotellet er moderne, rommene er store og fine, beliggenheten er bra og prisen er helt grei. Min generelle erfaring med hoteller i USA og Canada, er at det ofte er dyrt og dårlig, men dette er på ingen måte spesielt for Hilton. Til Canada å være synes jeg at jeg fikk grei valuta for pengene.

Den gode frokosten, executive club og fordelene jeg får som Hilton Diamond, er absolutt med på å trekke opp totalopplevelsen.

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *