British Airways flytter til terminal 8 på New York JFK

New York JFK Terminal 8

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet British Airways har akkurat annonsert at de vil flytte inn i nye terminal 8 på John F. Kennedy Airport i New York. British Airways vil samlokalisere med sin samarbeidspartner American Airlines på den nye terminalen.

Over de neste fire årene skal det investeres mer en 2,5 milliarder kroner for å bygge om og skreddersy den nye terminalen for å passe British Airways virksomhet. Nye gater, moderne bagasjehåndteringssystemer, nye lounger, nye innsjekkingsområder og bedre shoppingtilbud er blant oppgraderingene som nå gjøres i terminalen.

Flytter inn i 2022

British Airways vil forbli i terminal 7 fram til 2022. Med tusenvis av reisende mellom London og New York hver eneste uke vil flyselskapet fortsette å forbedre tilbudet på sin eksisterende lokasjon fram til den nye terminalen er klar. Blant annet skal First- og Club World-loungene, og andre deler av terminalen oppgraderes for mer enn 500 millioner kroner.

– Vi er svært glade over å kunngjøre flyttingen til terminal 8 sammen med vår transatlantiske samarbeidspartner American Airlines, sier Alex Cruz, styreleder og administrerende direktør i British Airways. – Å tilby den beste kundeopplevelsen på JFK-flyplassen har høyeste prioritet for oss, både nå og i fremtiden. Vi ser fram til å samarbeide videre med Port Authority og American Airlines for å tilby transatlantiske reiseopplevelser i verdensklasse fra vårt nye hjem fra 2022.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Omfattende transatlantisk samarbeid

Gjennom samarbeidet med American Airlines tilbyr de to flyselskapene totalt 70 daglige flygninger fra London til åtte flyplasser i USA.

– Investeringen i den nye terminalen vår og det tette samarbeidet med våre partnere skaper en vinn-vinn-situasjon for American Airlines og British Airways, og for våre kunder, sier Robert Isom i American Airlines. – Samlokalisering med British Airways vil gjøre det enda enklere og mer fleksibelt for reisende mellom de to verdensbyene.

Vi kommer tilbake med flere detaljer rundt ombyggingen av terminal 8 ved JFK-flyplassen etter hvert som dette blir tilgjengelig.

Du finner tester og flere nyheter om British Airways i arkivet vårt.

Foto: American Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *