SilkAir velger Business Class-interiør fra Thompson Aero for 737 MAX 8

SilkAir Boeing 737 MAX 8

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines regionalflyselskap SilkAir har valgt Thompson Aero som leverandør av Business Class-seter for sin Boeing 737 MAX 8-flåte.

Singapore Airlines har nettopp annonsert at britisike Thompson Aero skal levere nye flat-bed business class-seter til SilkAirs Boeing 737 MAX 8-flåte. Oppgraderingen er en del av et omfattende investeringsprogram leder fram til å fusjonere SilkAir inn i Singapore Airlines.

Levering i 2020

Oppgraderingene vil starte i 2020 og omfatter installasjon av nye lie-flat business class-seter i en framovervendt, forskjøvet layout. Interiøret og oppsettet vil være lik den som installeres på Singapore Airlines regionale business class på Boeing 787-10 og Airbus A350-900.

SilkAir har i skrivende stund fem 737 MAX 8 i flåten og ytterligere 32 fly i bestilling. De nye setene vil bli ettermontert på selskapets eksisterende fly og installert ved levering på nye fly som selskapet mottar.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nytt underholdningssystem

Oppgraderingsprogrammet ble først offentliggjort i mai 2018 som en del av strategien om å synkronisere SilkAirs produkter og tjenester med de vi finnes hos Singapore Airlines før sammenslåingen av de to selskapene. Sammenslåingen skal i sin endelige fase omfatte en full omprofilering av SilkAir som Singapore Airlines. Det betyr at alle SilkAirs fly også skal males om i Singapore Airlines sin dekor.

Oppgraderingsprogrammet omfatter også installasjon av et nytt underholdningssystem i både økonomiklasses og business class. Hvem som skal levere dette er foreløpig ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *