British Airways åpner ny lounge i Genève

British Airways lounge Genève

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fredag denne uken gjenåpnet British Airways’ sin nyoppussede lounge i Genève. Loungen har vært gjennom en betydelig oppgradering og følger det nye designkonseptet flyselskapet lanserte i 2018.

British Airways har de siste årene investert betydelig i forbedring av produktet sitt. Selskapet planlegger å investere over 75 milliarder kroner i fornyelse av flåten, interiøret om bord og ikke minst loungene sine. Det siste året har British Airways åpnet nye lounger i Johannesburg, New York og San Francisco, og nå står Genève for tur.

Den nye loungen er utformet for å gi gjestene en varm velkomst og et sted for å slappe av eller jobbe før de reiser. Arealet er utvidet til 327 kvadratmeter med forskjellige områder som skal møte ulike behov. Området tilbyr et variert utvalg av stoler og sittegrupper som passer for både jobb og avslapping. Trenger du å lade opp PC, telefon eller nettbrett før flyturen er det også rikelig med stikkontakter i hele lokalet.

– Vi vet at loungene våre gjør en stor fordel for våre kunder og vi er svært glade for å presentere neste steg i vår omfattende investering i kundeopplevelse, med vår nye lounge i Genève, sier Carolina Martinoli, leder for merkevare og kundeopplevelse i British Airways.

Lobbybar, forbedret matservering og BrewDog-øl

Midt i rommet er det bygget en ny lobbybar med et rikt utvalg av drikkevarer. I tillegg kan gjestene forsyne seg selv med Prosecco flere steder i loungen. Loungen tilbyr også BrewDog Punk IPA og Indie Pale Ale på fat.

Matserveringen er også fornyet og menyen inneholder blant annet grillet Panini, kontinentale oster, frisk frukt, suppe og varme hovedretter. Et utvalg av søtsaker, kaker og kjeks er tilgjengelig hele dagen om du vil ha noe søtt til kaffen.

– Hver detalj er nøye vurdert og vi har skapt en lounge for å dekke kundenes behov, sier Marinoli. -Enten de vil slappe av med et varmt måltid eller nyte en drink i lobbybaren vil den nye loungen løfte opplevelsen før flyturen.

Foto: British Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *