British Airways syklet seg inn i Guinness World Records

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

To British Airways piloter har syklet seg til en plass Guinness World Records ™. Tittelen fikk de etter å ha vellykket syklet non-stop gjennom syv land på bare 24 timer. Pilotene holder nå tittelen for ‘Flest besøkte land med sykkel i løpet av 24 timer. De forlot Kroatia kl 12:18 lokal tid 1. oktober 2016 og endte sin ferd i Polen ved 11:18 neste dag.

Begge er ansatt i British Airway som First-officers, James Van Der Hoorn fra Cambridge og Thomas Reynolds fra Tring, i Hertfordshire, begge 28 år gamle, klarte å klokke inn mer enn 480 kilometer under stuntet. I løpet av 24 timer syklet de gjennom Kroatia, Slovenia, Ungarn, Østerrike, Slovakia, Tsjekkia og Polen.

Radarparet flyr fra både Gatwick og Heathrow. Fem av de syv landene  de har syklet i er del av rutenettverket til British Airways. Som piloter på Airbus 320 har de fått god anledning  til å trene på ruten før de gjennomførte rekord forsøket.

Veldedighet

Pilotene tar sikte på å innkassere minst GBP£ 5000 for Flying Start, den globale veldedighet partnerskap mellom British Airways og Comic Relief som hjelper barn som lever utrolig tøffe liv over hele verden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *