British Airways syklet seg inn i Guinness World Records

britishairways_216861285048156

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

To British Airways piloter har syklet seg til en plass Guinness World Records ™. Tittelen fikk de etter å ha vellykket syklet non-stop gjennom syv land på bare 24 timer. Pilotene holder nå tittelen for ‘Flest besøkte land med sykkel i løpet av 24 timer. De forlot Kroatia kl 12:18 lokal tid 1. oktober 2016 og endte sin ferd i Polen ved 11:18 neste dag.

Begge er ansatt i British Airway som First-officers, James Van Der Hoorn fra Cambridge og Thomas Reynolds fra Tring, i Hertfordshire, begge 28 år gamle, klarte å klokke inn mer enn 480 kilometer under stuntet. I løpet av 24 timer syklet de gjennom Kroatia, Slovenia, Ungarn, Østerrike, Slovakia, Tsjekkia og Polen.

Radarparet flyr fra både Gatwick og Heathrow. Fem av de syv landene  de har syklet i er del av rutenettverket til British Airways. Som piloter på Airbus 320 har de fått god anledning  til å trene på ruten før de gjennomførte rekord forsøket.

Veldedighet

Pilotene tar sikte på å innkassere minst GBP£ 5000 for Flying Start, den globale veldedighet partnerskap mellom British Airways og Comic Relief som hjelper barn som lever utrolig tøffe liv over hele verden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *