British Airways gjør deg til en tøffelhelt ombord på vei til Kina

Triple Avios tøffelhelt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har gjort en rekke endringer i kundeservicen ombord på fly til og fra Kina og Hong Kong for å gjøre reisende føle seg mer hjemme om bord. Nye mørkeblå tøfler vil bli introdusert i Club World og World Traveller Plus i forkant av kinesisk nyttår. Tøffelhelt eller ei.

Bli en tøffelhelt hos BA

Chinese new year

Flyselskapet har også lagt Twining grønn te som et drikke alternativ i alle service kabinene, noe som er en honnør til den populære te-kulturen  i både Kina og Storbritannia. Kundene vil også motta et tospråklig menykort, og mulighet for spisepinner eller bestikk ved måltids servering.

«Vi forstår hvor viktig det er for våre kunder å føle deg komfortable ombord, når du flyr med oss. Basert på tilbakemeldinger fra kundene har vi lagt til en rekke ekstra detaljer på våre flygninger til og fra Kina.»

Richard Tams, Executive Vice President, China

Disse inkluderer tøfler, grønn te og spisepinner, som selskapet håper vil tilføre verdi og skape en mer kulturelt autentisk opplevelse for kinesiske kunder når de velger å fly med BA.

​​British Airways menyene er tilpasset hver enkelt rute. Kunder som reiser til Kina og Hong Kong kan forvente å få servert retter som stir fried Kung Pao kylling eller svinekjøtt Wonton suppe med pak choi og nudler i januar måned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *