Carlson Rezidor lanserer to nye hotellkjeder

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Under Radisson og Radisson Blu Americas årlige businesskonferanse i Minneapolis nylig, lanserte Carlson Rezidor to nye hotellkjeder.

Radisson Red og Quorvus Collection

Radisson Red

Radisson Red spiller jo helt klart på sin søsterkjede Radisson Blu som er godt utbredt i Norge. De røde hotellene vil ha en ny filosofi når det kommer til hoteller og opplevelser. Carlson-Rezidor sier selv at kjeden kommer til å fronte en fremtidsrettet tankegang når det kommer til design og detaljer. Så kan vi jo bare vente i spenning på hva det betyr for oss som hotellgjester. De første bildene tyder i allefall på at disse hotellene vil skille seg ut.

Radisson Red utvendig

Radisson Red soverom
Carlson-Rezidor lanserer med dette den første hotellkjeden i en kategori de har laget selv; «Lifestyle Select»

«an upscale, select service concept»

De første hotellene i Radisson Red-kjeden er ventet å åpne i 2015. Ingen lokasjoner er foreløpig kjent men Carlson-Rezidor har annonsert at hotellene vil være å finne i urbane strøk i Amerika, Europa, Afrika, Asia og stillehavsregionen.

Les mer om Radisson Red her.

Quorvus Collection

Quorvus Collection er en femstjerners hotellkjede og det nye luksusmerket til Rezidor. I følge Rezidor selv skal Quorvus-hotellene tilby en utpreget god service. Hvert enkelt hotell kommer til å være unikt i måten det er designet og innredet på, noe som også vil reflektere dets kultur og lokasjon. Dette skal komme til uttrykk gjennom «Eidos» som er et uttrykk for hvert enkelt hotels individualitet. De ulike Quorvus-hotellene kommer til å være ulik av størrelse, arkitekt og design. Rezidor kan røpe at hotellene vil inkludere en blanding av historiske og samtidsbygg, og boutique og urbane hotell.

Det har foreløpig ikke lykkes oss å få tak i noen konseptbilder for Quorvus-hotellene.

I forbindelse med de nylig annonserte endringene til Club Carlson-programmet, vil det være naturlig å tenke at Quorvus-hotellene havner i kategori 7 for bonusnetter. Hvis så blir tilfelle, vil en bonusovernatting koste 70 000 bonuspoeng.

Det blir spennende å se om det eventuelt dukker opp noen av disse nye hotellkjedene i Norge. Bonusfebers utskremte står i kø for å teste dem hvis så blir tilfelle 😉

[box style=’note’]Bli med og diskutér på forumet vårt! [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *