Park Inn Abu Dhabi, Yas Island

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På en reise gjennom Abu Dhabi hadde jeg behov for et dagrom. Jeg ankom i 07-tiden på morgenen, og hadde avreise igjen rundt midnatt. Primærbehovet var en seng, så jeg ønsket å bruke minst mulig penger på oppholdet. Etter å ha søkt litt på nett fant jeg ut at Park Inn Abu Dhabi, Yas Island var et akseptabelt alternativ. Hotellet var ikke bare et av de billigste, men det er også med i Carlson Rezidor-kjeden hvor jeg både har Concierge-status og trenger tre opphold hos på grunn av denne promoen. Når man skal sjekke inn såpass tidlig som 07.00 om morgenen er det som regel en fordel med toppstatus hos det aktuelle hotellet.

Resepsjonen
Resepsjonen

Ved ankomst hadde de heldigvis et ledig rom til meg. Jeg kunne velge mellom king bed og utsikt mot byen, eller twin bed med utsikt mot havet. Jeg valgte sistnevnte.

Utsikt og balkong
Twin room med utsikt og balkong
Helt kurante senger
Helt kurante senger
Grei TV og bra skrivebord. Stolen var ikke komfortabel.
Grei TV og bra skrivebord. Gratis vann og kaffe. Stolen var ikke spesielt komfortabel.
Minibaren var av det stusselige slaget
Minibaren var av det stusselige slaget

 

God skapplass og egen safe
God skapplass og egen safe

Badet var egentlig ganske fresht. Selv om det var hvite fliser, hadde ikke badet det typiske institusjonspreget man finner på mange tilsvarende hoteller.

Servant
Servant

 

Dusj
Dusj
Toalett
Toalett
Såpe og sånn
Såpe og sånn

Det beste med dette rommet var nok balkongen. Det er aldri feil med balkong og god utsikt.

Hotellets svømmebasseng kan skimtes i bakgrunnen
Hotellets svømmebasseng kan skimtes i bakgrunnen
Utsikt
Hotellet har også tennisbane
Utsikt
Utsikt

Som Concierge-medlem får man gratis frokost. Siden jeg skulle sjekke ut rundt midnatt, og frokosten enda var åpen da jeg sjekket inn, ba jeg om å få frokosten nå istedet. Det ble veldig mye om og men, siden personalet ikke visste hva Club Carlson Concierge var for noe, men etter hvert gikk det i orden.

Bra utvalg av pålegg
Bra utvalg av pålegg
Bakevarer
Bakevarer
Varmretter
Varmretter

 

Pannekaker og suppe
Pannekaker og suppe

Hotellet har en meksikansk restaurant og bar som heter Amerigos. Disse fasilitetene ble testet og funnet i orden. Meget gode chicken fajitas med en iskald Stella Artois på fat. For å kunne sette restaurantregningen på rommet måtte jeg gå til resepsjonen og forhåndsbelaste kortet mitt. Ganske spesielt, men hva gjør man ikke for å opptjene bonuspoeng? Apropos bonuspoeng: dette oppholdet ga en meget kurant uttelling:

Points

Totalt 7048 poeng altså, nesten nok til en bonusovernatting på laveste hotellkategori. Rommet kostet 325 AED, som tilsvarer omtrent 540 NOK. Alt i alt en meget god deal.

Hotellet er for øvrig kun knappe 10 minutter unna flyplassen, så det er beleilig hvis man er på kort transit i Abu Dhabi. Dersom man ikke er avhengig av luksus og ønsker å passe lommeboka, kan dette hotellet absolutt anbefales.

Hotellets hjemmeside finner du her.

 

 

 

Kommentar

  1. Øyvind Sæthre sier

    Har bodd på dette hotellet selv. Det gir mye for pengene og som du skriver er det supert om man ikke er på jakt etter luksus.
    Det er en hake med det og det er at dersom flyene letter mot vest går det rett over hotellet, og da kan det bli en del støy på rommene. Fly kommer og går hele natten, så det kan bli noe støy.

  2. Henning sier

    Takk for nyttig tilleggsinformasjon. Jeg opplevde heldigvis ikke dette selv, men det er kjekt å vite for fremtidige anledninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *