China Airlines introduserer Family Couch

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som tidligere omtalt på Bonusfeber.no har China Airlines vært i dialog med Air New Zealand for å ta i bruk de svært så populære Skycouch setene i sin economy class. De nye setene har blitt en realitet og vil nå introduseres på selskapets nye Boeing 777-300ER fra og med september i år.

Skycouch ble lansert i 2011 som et produkt i økonomiklasse av Air New Zealand. Skycouch er en rad bestående av tre seter hvor fotstøttene kan heves 90 grader og dermed konverterer seteraden til en slags seng. China Airlines har valgt å kalle sin versjon av setet for Family Couch og inkluderer madrass, teppe og puter. Det vil være totalt 30 seter på de ti første radene i kabinen.

Family Couch
Family Couch

Family Couch kan bookes enten ved bestilling eller ved innsjekk. For en familie på tre vil en treseter koste $200 (NOK1240), for par som reiser sammen vil prisen ligge på $500 (NOK3100,-) Singelreisende kan kjøpe en hel rad for $1000 (NOK6200).

Flyselskapet har en ordre på totalt ti fly med Family Couch hvor det første vil være på vingene i løpet av september i år. Tre fly til vil bli levert mot slutten av 2014. Family Couch vil i første omgang være tilgjengelig på rutene mellom Kina og Nord-Amerika, men vil på sikt bli tilbudt på de europeiske rutene, henholdsvis Amsterdam, Frankfurt, Roma og Wien.

Personlig synes jeg en slik løsning slår det meste av premium economy produkter da setene faktisk kan konverteres til en flat seng. Spørsmålet er nok heller hvor vidt et økonomiprodukt er verdt nærmere 6200,- kroner ekstra hver vei for singelreisende. Jeg vil og tro at det kan bli noe trangt i bredden for to voksne og et barn. Men for par på økonomibudsjett er jo dette en meget overkommelig måte å få strekt ut labbene sine på.

China Airlines er medlem av alliansen Skyteam og har samarbeid med blant andre KLM. Med tilslutning til Amsterdam fra Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord og Oslo, er China Airlines et godt alternativ for nordmenn som reiser til og fra Asia.

Kommentar

  1. Flight Cancelled sier

    Også verdt å nevne at China Airlines aksepterer statusmatcher! Fikk selv matchet EBD til deres Emerald-nivå (ST E+).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *