IHG: Nye PointBreaks 28. juli

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nye PointBreaks er nå offentliggjort, og kan bestilles fra og med i morgen, 28. juli. De beste hotellene blir vanligvis utsolgt i løpet av en dag eller to, så det lønner seg å være raskt ute.

PointBreaks er et supertilbud fra hotellkjeden InterContinental Hotels Group (IHG) hvor du kan bestille hotellnetter for så lite som 5 000 bonuspoeng. Dette forutsetter naturlig nok at du er medlem av IHG Rewards Club, som er lojalitetsprogrammet til IHG. Det forutsetter også at du har minst 5 000 poeng å bruke. Hvis du ikke har 5 000 poeng, så finnes det et lurt triks du kan benytte deg av: Sjekk denne forumtråden for detaljer (link).

Som du vil se i forumtråden er 5 000 IHG points verd USD 35, eller omtrent 210 kroner. Det er ingen tvil om at dette er en særdeles god pris, særlig når man til og med kan få enkelte 5-stjerners hoteller til den prisen!

Ulempen er selvsagt at tilbudet gjelder for et begrenset antall hoteller i et begrenset tidsrom, men dersom man har anledning til å benytte seg av denne kampanjen er det et knalltilbud. Dette er muligens det beste hotelltilbudet i bransjen.

Det er ganske mange hoteller på listen, så vi kan ikke ta for oss alle her, men vi kan ihvertfall fremheve noen hoteller som vi mener er spesielt gode tilbud:

  • InterContinental Bucharest, Romania
  • Crowne Plaza Bratislava, Slovakia
  • Crowne Plaza Istanbul – Harbiye, Tyrkia
  • Crowne Plaza Resort Sahara Sands Port Ghalib, Egypt
  • InterContinental Cali, Colombia
  • InterContinental Costa Rica
  • InterContinental Real Guatemala
  • InterContinental Miramar Panama
Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib
Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib

Denne PointBreaks-runden varer frem til 30. september. Man kan kun gjøre to bestillinger per hotell per tilbudsperiode.

Bli med og diskutér IHG PointBreaks i vårt forum her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *