Nå lønner det seg å bli InterContinental Ambassador

Nå lønner det seg å bli InterContinental Ambassador

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

IHG har akkurat lansert en ny kampanje som gjør det mer attraktivt å bli medlem av InterContinental Ambassador Programme. Kampanjen gjelder også for deg som fornyer statusen.

Vi har ikke skrevet så mye om InterContinental Ambassador tidligere, så for den som ikke vet det er dette et eget lojalitetsprograms for InterContinental Hotels & Resorts. Programmet gir fordeler som en gratis overnatting, garantert romoppgradering og sen utsjekk, og gir automatisk Platinum-status i IHG Rewards Club. Medlemskapet koster $200 USD eller 40 000 IHG Rewards Club-poeng per år.

InterContinental Ambassador

For å lokke kunder tilbake til hotellene har InterContinental uten å gjøre så veldig mye nummer av det, oppgradert noen av fordelene programmet gir. Melder du deg inn før 15. november og gjennomfører minst et betalt opphold på InterContinental, Kimpton eller Regent før 31. januar 2021, får du en verdikupong for en gratis natt verdt inntil 40 000 poeng. Verdikupongen må brukes innen 30. april 2021, og gjelder ikke for Six Senses eller Mr & Ms Smith.

Tilbudet gjelder også for eksisterende kunder som fornyer medlemskapet.

InterContinental Ambassador

Dette tilbudet er et separat tilbud og kommer i tillegg til Complimentary Weekend Night-tilbudet som er en del av Ambassador-programmet.

InterContinental ser tydeligvis ikke ut til å se behovet for å annonsere dette tilbudet i noen særlig grad. Vi kunne i alle fall ikke finne noen egen kampanjeside for tilbudet. Detaljene for tilbudet er imidlertid nå å finne i programmets generelle betingelser som ligger på InterContinentals nettsider.

Basert på en artikkel av Craig Sowerby for InsideFlyer.co.uk.

Foto: InterContinental Hotels Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *