China Airlines med nyheter på deres Boeing 777-300ER

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I oktober overtok Taiwan-baserte China Airlines sin første nestegenerasjons Boeing 777-300ER fra Boeing-fabrikken i Seattle. For oss flyinteresserte byr de på et par nyheter vi tror vil interessere. Her tilbyr de både en tea lounge og cocktail-bar i Business Class, og også en spennende nyhet i Economy class, hvor det introduseres en «familiesofa».

La oss begynne med det siste. «familiesofaen» består av en 3-seter hvor man kan slå opp fotstøtten så den kommer helt opp i setet foran, og danner en seng. Dette beskrev vi allerede i juli i denne artikkelen. Det vil være 10 3-setere tilgjengelig på hvert fly. Og den nevnte artikkel forteller også hva det koster ekstra å få disse setene.

CA 1

Dette ser jo ut som en veldig smart og behagelig løsning men det betinger jo at man er villig til å betale ekstra for dette og at det er plass til dem som reiser sammen.. For 3 godt voksne herrer på samme rad på et smekkfullt fly vil løsningen være ubrukelig. Men vi applauderer initiativet og venter bare på at flere flyselskaper vil komme opp med det samme. Ja, det er jo nesten slik at man kunne vurdere å betale de 1000 US dollarene for en 3-seter alene fremfor et Business Class sete av gammel type som man ikke får lagt flatt.

Den omtalte Tea Lounge & Cocktail Bar er tre-delt. På venstre side finner man Tea Lounge, hvor man blir tilbudt hele 6 ulike Taiwanesiske tetyper. På høyre side finner man kaffebaren, hvor man finner ulike typer kaffe, mens i midten finner man cocktail-baren hvor man kan få seg en real drink om man heller ønsker det. Der vil det også være et lite bibliotek hvor man kan låne en bok på taiwanesisk eller engelsk.

CA 3

Det nye Boeing 777-300ER blir først bli satt inn på ruten mellom Taiwan og Los Angeles. Det har totalt 358 seter, hvorav 40 seter i Premium Business class, 62 seter i Premium Economy class, og 256 seter i Economy class.

Bildene nedenfor viser at det nye flyet har fått et flott og moderne design, og det fremstår virkelig som innbydende.

CA C 3 CA C 4 CA C 5  CA Eco CA PE 2

Fra Europa flyr China Airlines fra Amsterdam, Wien, Roma og Frankfurt til sin hub på Taiwan. Selskapet er medlem av SkyTeam, sammen med blant annet KLM og Air France. Visste du at Taiwan faktisk har to store flyselskaper som flyr interkontinentalt? I tillegg til China Airlines er også EVA air hjemmehørende på Taiwan. EVA air er medlem av Star Alliance.

Mer info og bilder om dette flyet kan du finne ved å klikke på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *