Star Alliance / Skyteam business class til Sør-Afrika fra 13 642

Cape Town Waterfront Table Mountain

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter å ha blitt motarbeidet av både virus og valutakurser, begynner det endelig å dukke opp gode reisedeals igjen. Nå kan du fly fra Oslo til Cape Town eller Johannesburg for bare 13 642,- i business class.

Akkurat nå finner vi svært gode priser til på business class-billetter til Sør-Afrika fra Oslo og Sandefjord med Star Alliance og Skyteam. Du kan velge blant reisedatoer resten av året og det ser ut til å være god tilgjengelighet. De beste prisene finner vi med KLM, Air France, Lufthansa og Austrian, så her kan du velge selskap etter hvor du vil opptjene poeng

Cape Town soloppgang
Soloppgang i Cape Town, Sør-Afrika. Foto: ltennis88 / Pixabay

Cape Town og Johannesburg fra 13 642

De beste prisene og reisetidene får du vet å enten fly KLM fra Sandefjord via Amsterdan eller Lufthansa fra Oslo Lufthavn via Frankfurt. Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. De ser ut til å være gode tilgjengelighet ut 2020.

Lufthansa Business Class
Lufthansa Business Class

Bonuspoeng

Lufthansa er ikke veldig rause med bonuspoeng på de billigste billettene sine og gir 100% opptjening på tilbakelagt avstand i luften. Med 750 poeng hver vei for strekningen Oslo-Frankfurt ender du totalt opp med rundt 13 160 poeng til SAS EuroBonus for en tur til Cape Town.

SAS Eurobonus medlemskort

Ingen vet hva fremtiden bringer

Selv om samfunnet tilsynelatende er på vei mot mer normale tider er det ingen som med sikkerhet kan si hvor vi er etter sommeren. Det er derfor større risiko enn normalt forbundet med å bestille utenlandsreiser fram i tid. Mange flyselskap har tatt konsekvensen av dette og tilbyr betingelser for ombooking og avbestilling som er langt mer fleksible enn hva vi er vant til. Du bør likevel sette deg godt inn i hvilke betingelser som gjelder før du trykker på bookingknappen.

Forsidefoto: HPBotha / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *