Lufthansa gjenåpner lounger i Frankfurt og München

Lufthansa gjenåpner lounger i Frankfurt og München

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lufthansa vil skalere opp rutetilbudet betydelig denne måneden, med 106 destinasjoner og 160 fly i luften. Denne uken gjenåpnes også deler av lounge-tilbudet, men vi må nok forberede oss på at tilbudet foreløpig ikke blir helt som før.

Alle Lufthansas lounger verden over har, med noen få unntak, vært stengt siden i mars. Nå har Lufthansa kunngjort at de vil starte en forsiktig gjenåpning av noen av sine lounger i München og Frankfurt denne uken.

Lufthansa Senator og Business Class Lounge München og Frankfurt

Begrenset tilbud

De første loungene på selskapets viktige knutepunkter, Frankfurt og München, åpner igjen tirsdag 2. juni. I Frankfurt er det snakk om Senator Lounge på terminal 1A, som ligger sentralt i terminalen i Schengen-området. Siden de øvrige loungene fortsatt vil være stengt, vil loungen i tillegg til Miles&More Senator- og Star Alliance Gold-medlemmer, også være åpen for business class-passasjerer og Miles&More Frequent Flyers.

I München er Lufthansa Business Lounge i terminal 2A igjen åpen for gjester. Det er de samme reglene som i Frankfurt som gjelder her også.

Lufthansa Senator og Business Class Lounge München
Utvalget av mat og drikke vil være svært begrenset i forhold til hva vi er vant med.

Ifølge Lufthansa må vi inntil videre ta til takke med et tilbud som er langt mer begrenset enn hva vi er vant til.

– Av hensyn til gjeldende restriksjoner vil produktutvalget i loungene være tilpasset til gjeldende krav. Dette påvirker spesielt utvalget av mat og drikke, som bare vil være tilgjengelig i svært begrenset grad.

Akkurat hva dette innebærer vet vi foreløpig ikke, men vi har bedt Lufthansa komme med en presisering rundt dette.

Utvider rutetilbudet i juni

I løpet av juni måned vil rutetilbudet fra Frankfurt og München bli betydelig utvidet. Lufthansa vil da gjenoppta rundt 20 europeiske destinasjoner fra Frankfurt og hele 34 destinasjoner fra München. Dette kommer i tillegg til ruter som allerede er gjenåpnet. Mange populære feriedestinasjoner vil igjen bli tilgjengelige. Fra Frankfurt kan du blant annet fly til Dubrovnik, Faro, Venezia, Ibiza og Malaga, mens München også åpner for Porto, Split, Kypros, Biarritz og Agadir.

I tillegg økes frekvensen på reisemål som allerede betjenes og hvor etterspørselen er til stede. Dette gjelder blant annet Mallorca og den populære tyske ferieøya Sylt. Innen utgangen av juni vil Lufthansa totalt ha 900 ukentlige avganger fra Frankfurt og München.

Foto: Lufthansa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *