Scandic gjenåpner 50 hoteller i Norge

Scandic gjenåpner 50 hoteller i Norge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er lys i enden av tunellen også for norsk reiseliv. Restriksjonene blir færre, og etterspørselen etter reiser er begynt å øke igjen. I løpet av juni vil hotellkjeden Scandic gjenåpne 50 av sine hoteller i Norge.

Det er fortsatt lenge vi er tilbake på normalen og situasjonen er fortsatt krevende for norsk reiseliv. I takt med at det norske samfunnet gradvis åpner har imidlertid norsk reiseliv begynt å ta seg opp igjen. Både SAS og Norwegian melder om forsiktig økende etterspørsel, og flere hoteller har åpnet dørene igjen. Også Scandic Norge har gjenåpnet flere av sine hoteller og vil åpne ytterligere 50 hoteller den kommende måneden.

– Vi gleder oss til å ta imot både ansatte og gjester ved hotellene våre igjen. Det har vært – og er fortsatt – en krevende tid, og jeg vil gi stor honnør til alle i Scandic som jobber knallhardt for at vi skal komme oss gjennom denne situasjonen, sier fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Scandic Nidelven

Økende etterspørsel mot sommeren

Prestegard gleder seg stort over å kunne åpne flesteparten av kjedens hoteller i Norge igjen. Med et bredt overnattingstilbud på store og små steder over hele landet håper han etterspørselen vil ta seg opp i tiden fremover.

– Vi ser en positiv tendens i etterspørselen inn mot sommeren, det er vi glade for. Samtidig er vi i en tøff markedssituasjon med lav etterspørsel i de tradisjonelle segmentene, i tillegg til at vi har mistet den internasjonale trafikken som i sommersesongen utgjør en stor del av omsetningen. Det er vanskelig å komme unna at situasjonen fortsatt er alvorlig og usikker, sier han.

Scandic-sjefen håper nordmenn nå vil følge oppfordringene fra politisk hold om å oppleve alt det flotte hjemlandet har å by i sommerferien. Scandic har hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord, og alle som sjekker inn på disse skal føle seg trygge og ivaretatte.

Scandic Nidelven hotellfrokost
Den tradisjonelle frokostbuffeten er det foreløpig slutt på.

Fokus på sikkerhet

Fokuset på sikkerhet har ført til noen tilpasninger av hotellopplevelsen. Treningsrommene vil dessverre være stengt i sommer, og noen steder vil dette også være tilfelle for enkelte restauranter. Scandic har imidlertid en velfylt shop, og det vil være mulig å kjøpe forfriskninger via resepsjonen. Ettersom myndighetene har nedsatt et midlertidig forbud mot buffet, er den prisbelønte frokostbuffeten erstattet med en velsmakende og næringsrik frokosttallerken samt en varmmatstasjon.

– Noen ting vil være annerledes, men vi vil gjøre vårt ytterste for å gi våre gjester en minnerik opplevelse på våre hoteller i tiden fremover.

Foto: Scandic Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *