Bli medlem av Club 1 Hotels gratis og spar penger på hotellopphold

Club 1 Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bookingsiden Club 1 Hotels la nylig til 50 000 nye hoteller i søkemotoren sin, noe som gir flere hoteller å velge mellom verden over. For å feire dette gir de 5% ekstra rabatt til InsideFlyers lesere!

I en begrenset periode tilbyr Club 1 Hotels 5% rabatt til InsideFlyers lesere. For å bruke rabatten bruker du rabattkoden IF10 når du bestiller. Tilbudet gjelder bare fram til 31. august 2018, så her er det ingen grunn til å vente.

Hvis du ikke er medlem av Club 1 Hotels så kan du melde deg inn gratis her.

Club 1 Hotels

Club 1 Hotels har gjort en betydelig ekspansjon det siste året. For eksempel er over 200 000 nye hoteller lagt til i sortimentet, websiden har fått en solid overhaling og det er kommet en eget app.

Det er også mulig å bestille flybilletter med Etihad, United, Virgin Atlantic og Jet Airlines, og cruise med Costa, Carnival og Holland America Line.

Club 1 Hotels

Er det virkelig noe å spare?

Ikke bestandig, men svært ofte. Forrige gang vi skrev om Club 1 Hotels brukte jeg et tre dagers opphold på 5-stjernershotellet Rosewood Carlyle i New York som eksempel:

Rosewood

  • Club 1 Hotels (inkl. skatter og avgifter): $1 070,48
  • Direkte booking hos Rosewood (inkl. skatter og avgifter): $1 721 (inkl. frokost)
  • Booking.com: $1 903,88

Det er verdt å merke seg at du ikke vil oppleve så store besparelser ved hver eneste booking og noen ganger er det kanskje ikke billigere i det hele tatt. Se heller på Club 1 Hotels et ekstra verktøy du kan bruke for å spare penger når du reiser, heller enn ditt eneste bookingverktøy. Du kan heller ikke regne med å få statusfordeler eller bonuspoeng når du booker gjennom Club 1 Hotels.

Prisgaranti

Club 1 Hotels tilbyr også en prisgaranti som virker ganske interessant. Jeg har ikke hatt mulighet til å teste den selv enda, men slik ser betingelsene ut:

Vi garanterer at våre medlemmer vil få de beste prisene hver gang! Vi arbeider hardt for å sikre at vi alltid tilbyr de beste prisene, men det vil være tilfeller hvor du finner bedre priser andre steder. Finner du en bedre pris for samme hotell og priskategori(refunderbar og ikke-refunderbar, skal vi gi deg en bedre pris:

  • $10 per natt garantert besparelse for 3-stjerners hotell, inntil $40
  • $20 per natt garantert besparelse for 4-stjerners hotell, inntil $50
  • $25 per natt garantert besparelse for 5-stjerners hotell, inntil $100

Send en e-post med lenke til tilbudet til [email protected] og vi bekrefter bookingen din samme dag!

*Reservasjoner gjort mindre enn syv dager før ankomst omfattes ikke av prisgarantien. Prisgarantien kan ikke benyttes i kombinasjon med andre tilbud eller rabatterte gavekort.

På overflaten virker dette som et godt tilbud, men som alltid med prisgarantier er det viktig å få med seg alt med liten skrift.

Konklusjon

Club 1 Hotels er absolutt verdt å sjekke ut. Du får ikke de beste prisene hver eneste gang, men enkelte ganger er det til gjengjeld mye penger å spare. Prisgarantien er absolutt interessant og hvis den virker som annonsert gjør det Club 1 Hotels enda mer interessant.

Uansett er det gratis å melde seg inn og det tar ikke mer enn ett minutt, så det skader ikke å prøve det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *