Crazy Sale hos Nordic Choice Hotels

Crazy Sale hos Nordic Choice Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels har for øyeblikket en «Crazy Sale»-kampanje med priser fra kr. 590,- for to personer i dobbeltrom. Kampanjen gjelder utvalgte hoteller i Norge og Sverige.

Høres det behagelig ut å reise bort for å feire 17. mai? Da bør du en titt på Crazy Sale-kampanjen fra Nordic Choice. Prisene for to personer i dobbeltrom er fra 590 til 890 kroner og siste frist for å booke er 20. april.

Helgetur i mai

48 hoteller i Norge og 21 hoteller er med i kampanjen. Tilbudsprisen gjelder for helgeopphold, samt 29.-30. april 9.-10. mai og 16.-17. Prisen inkluderer overnatting i standard dobbeltrom, frokost, samt treningsrom og relaxeavdeling for de hotellene som tilbyr det.

Clarion Collection-hotellene som er med i Crazy Sale-kampanjen tilbyr også middag og ettermiddagskaffe.

Oversikt over hoteller som er med i kampanjen finner du her.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gjelder alle helger i mai. Gjelder 29-30. april på utvalgte hotell. Gjelder 1. mai, 9-10. mai, 16-17. mai på utvalgte hotell. Prisene gjelder i lokal valuta og betales direkte ved booking. Kan avbestilles innen 24 timer etter bestilling (kontakt Kundeservice), etter dette kan bestillingen ikke tilbakebetales, endres eller avbestilles. Prisen for 2 personer i et dobbeltrom er fra 590-890 NOK/SEK/DKK eller fra 59 EUR per natt. Tilbudet gjelder bookinger via web og app.

Bonuspoeng

Du opptjener bonuspoeng i Nordic Choice Club som er hotellkjedens lojalitetsprogram. Vil du vite mer om dette kan du lese vår egen guide til Nordic Choice Club.

Forsidebilde: nordicchoicehotels.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *