Crowne Plaza, Changi, Singapore.

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Crowne Plaza er et moderne flyplasshotell og har en svært sentral beliggenhet i direkte tilknytning til terminal 3 på Changi-flyplassen i Singapore.
Hotellet er flott å benytte dersom du har en grytidlig flyavgang ut fra Singapore eller bare har en lengre connection før turen går videre. Du kommer lett til hotellet med både drosje og MRT (T-banen).
Dersom du ankommer Changi med MRT så går du bare rett fram når du kommer opp første rulletrapp på vei mot Terminal 3, tar heisen opp to etasjer og svinger til venstre.

Inngang fra flyplass terminalen
Inngang fra flyplass terminalen

Etter totalt tre minutters spassertur fra MRT står du i resepsjonen.

Resepsjon
Resepsjon

Her ble jeg tatt vel imot og reservasjonen ble raskt hentet fram. Klokken var knapt blitt 12:00 da jeg kom og rom var tilgjengelig. Jeg spurte om rom som hadde utsikt mot flyoperativ side, da ble det først litt knoting og siden mye mer knoting, de saumfarte systemet før de endelig fant et rom i 5 etasje som vendte riktig vei, men at innsjekking tok litt lang tid kan jeg jo bare takke meg selv for.

Heisen var litt kronglete å finne på grunn av litt ombygging av resepsjonsområdet, men med litt hjelp var jeg snart på vei opp til 5 etasje.
Etasjene har en svalgangsløsning og herfra kan du se ned på bassengområdet i 3 etasje.

Flotte svalganger
Flotte svalganger

Bassengområdet har behagelige solsenger og er anlagt med grønne øyer med palmer og andre grønne planter som gir det et frodig og flott utseende. Lite folk ved bassenget om dagen, men tidlig på kvelden kom der en del badegjester.

Bassengområde
Bassengområde

Rommet var av grei størrelse og dette rommet var et connecting rom mot naborommet, storartet for familier med mindre barn. Gulv ved inngangsdøren var flisebelagt før det gikk over til et fargesprakende teppe ved overgang til oppholdsrom/soverom.

Fra inngangsdøren
Fra inngangsdøren

Rommet var utstyrt med en dobbelseng av vanlig størrelse, det betyr at den var litt liten. Nattbord på hver side var utstyrt med lamper. Dokking stasjon for IPhone var også tilgjengelig.

Dobbel seng
Dobbeltseng

Foran sengen sto en del-bar skinn sofa og et bord med diverse magasiner liggende på.

Sittegruppe
Sittegruppe

Fjernsynet er en veggmontert sak av typen halvstor flatskjerm med over 40 kanaler.

Arbeidsbordet er i laminert treverk, i en skuff var digital EL safe plassert til fri benyttelse, high tec lampe og tilhørende stol.

TV og arbeidsbord
TV og arbeidsbord

Den store benken under fjernsynet kunne brukes som benk for kofferten, innfelt i denne fantes skuff for tøfler og laundry-skjema.

Minibar var å finne bak en skyvedører av helspeil, utvalget var ikke som forventet på et slikt hotell som dette, men med flight tidlig om morgenen kan det kanskje være like greit. Den andre delen av skapet rommet strykebord og dampstrykejern.

Litt slakk minibar
Litt slakk minibar
Minibar
Minibar
Tilbehør til minibar
Tilbehør til minibar

Badet har store glassflater mot rommet, disse er delvis dekorert med en film av orkideer.

Livlig utsmykning av glass vegg
Livlig utsmykning av glass vegg

Badet har lyse gul-beige fliser på både vegger og gulv, fancy badekar som var innbygget i både laminert trevirke og marmor.

Egen innglasset dusj som også hadde regndusj var å finne innerst på badet.

 

Separat badekar og dusj
Separat badekar og dusj

Servant er innbygget i en plate av marmor, her var også marmor i front, resten var i samme trevirke som det øvrige inventaret ute på rommet. Belysning over servant var downlights samt en lyskuppel i det store speilet på veggen.

Servant
Servant

Innledningsvis var jeg inne på at jeg ba om rom med utsikt til flyoperativ side og jeg ble ikke skuffet, fra rommet var det panoramautsikt ut over taket på terminal 3 og det var bare å snu litt på sittegruppen, tekke fra gardiner og slenge seg ned og nyte utsikten.

Sittegruppe og gulv til tak vindu
Sittegruppe og gulv til tak vindu

Da jeg sjekket inn fikk jeg en voucher som ga meg en gratis drink på hotellets bar eller restaurant og det måtte jo bli en Gin & Tonic.

En dram i baren
En dram i baren

Rommet jeg hadde var bestilt med Club-fordeler. Dette gir tilgang til Club lounge hvor du dagen gjennom kan drikke forfriskninger.

Inngangen til Club lounge
Inngangen til Club lounge

Loungen har behagelige sittegrupper med god utsikt ut vinduet og var nærmest folketom på dagtid.

Club loungen
Club loungen

På kvelden serveres det her i Club loungen et rikholdig utvalg av småretter og annet knask. Til dette får du drikke av alle slag, rødvin, hvitvin eller sterkere stoff dersom det skulle være ønskelig.

Utvalg av soft drinks
Utvalg av soft drinks

 

Nydelig tilberedning
Nydelig tilberedning
Småretter
Småretter

 

Utrolig flott tilberedt
Utrolig flott tilberedt

 

Mat i loungen
Mat i loungen

Kvelden ble tilbrakt i loungen og jeg må si at disse fasilitetene samt utvalget av småretter var fantastiske.

Det drikkes god vin
Det drikkes god vin

 

Hotellet tilbyr gratis internett for alle IHG Rewardsmedlemmer, videre finner du treningsfasiliteter og mulighet for SPA-behandlinger ved hotellet.

 

 

 

Oversikt

Fordeler

Sentralt i forhold til Terminal 3
Kjempebra Club Lounge
Flott bassengområde

Ulemper

Dyrt
Rom utstråler ikke eleganse

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Hotellet fremstiller seg som et 4,5 stjerners hotell men rommene utstråler ikke den elegansen jeg hadde forventet, men hotellet har en meget sentral plassering tilknyttet Terminal 3 og du kan bevege deg tørrskodd helt fra flyet til rommet. Tiltros for standarden på rommene må hotellet sies å være moderne for her finner du et kjempeflott bassengområde og en Club lounge som serverer fantastiske småretter, disse to siste punktene drar opp.

4.1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *