Delta + LinkedIn = Delta Innovation Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Delta Air Lines og nettverkssiden LinkedIn har gått sammen om konseptet Delta Innovation Class, som skal fremme innovasjon og entreprenørskap. Vi har tidligere omtalt Turkish Airlines sitt initiativ «Invest On Board«, som lar gründere promotere sine forretningsideer til passasjerer i Business Class. Med Delta Innovation Class gis man muligheten til å sitte ved siden av anerkjente bedriftsledere på flyturen, for å diskutere forretningsideer eller andre forretningsrelaterte temaer. Tanken bak dette er at bedriftsledere sjelden har tid til å høre på diverse gode ideer og forslag fra «hvermansen». Mange entreprenører drømmer om et møte med en betydningsfull investor for å selge inn sine ideer, om det så bare er snakk om et minutt. Uttrykket «elevator pitch» stammer fra et slikt scenario, hvor man tilfeldigvis havner i samme heis som en viktig person og har kun de sekundene som heisturen varer å forklare ideen sin på. Her får altså heldige entreprenører en hel flytur på seg til å «pitche» sine ideer og få råd og veiledning. Konseptet forklares i denne videoen:

Konseptet ble presentert på TED2014 i forrige uke, og den første flyvningen har allerede funnet sted. James Patten som er administrerende direktør i selskapet Patten Studio fikk fly sammen med Eric Migicovsky som er administrerende direktør i Pebble Technology. En video fra denne turen kan du se her:

Du kan melde deg på dette programmet gjennom denne linken. Her kan du også foreslå betydningsfulle personer som du kunne tenke deg å fly sammen med.

En spennende konsekvens av å fly Business eller First Class er at man rett som det er faktisk havner ved siden av innflytelsesrike mennesker. Det er selvsagt ikke alltid at disse personene er pratsomme, men man kan være heldig og ha interessante samtaler og kanskje et ekstra visittkort i lomma etter turen. Har du hatt noen slike opplevelser? Del det gjerne med oss i kommentarfeltet under eller i vårt forum.

Dersom du brygger på noen gode ideer innen reiselivsbransjen, bør du ta en titt på denne artikkelen om Travehack 2014.

Hvilken inflytelsesrik person ville du gjerne ha sittet sammen med på Delta Innovation Class?

 

Kommentar

  1. Cecilie Larsen sier

    En gang satt jeg ved siden av lederen for Europabevegelsen i Norge, fra Brussel til Oslo. Det var veldig interessant å diskutere EU med ham.
    En annen gang satt jeg ved siden av en som jobbet for UNICEF, fra Oslo til New York. Da ble det tid til ganske mange interessante diskusjonstemaer underveis. Men jeg kunne vel til slutt konstantere at han, i mange samfunnsspørsmål, stod en del lenger til venstre enn meg, politisk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *