Delta tester ut gratis WiFi på innenriksflygninger

Delta Airbus A321

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reisende på 55 utvalgte innenriksruter med Delta vil fra og med i dag ha muligheten til å surfe gratis under hele reisen. Ordningen er to ukers prøveprosjekt og er første steg på veien mot flyselskapets visjon om gratis WiFi som en del av om bord-tilbudet.

– Våre kunder er vant til å kunne koble seg til WiFi gratis under alle andre deler av reisen. Delta mener at det burde være gratis også når man flyr, sier Ekrem Dimbilogly, som er sjef for om bord-tjenester hos Delta. – Denne testen vil være nøkkelen til å kunne gjennomføre dette komplekse tiltaket. Dette innebærer både kreativitet, investeringer og planlegging, langt utover å bare trykke på en knapp.

Under testen vil reisende vil kunne surfe, sende e-post, handle, sende meldinger og bruke sosiale medier – helt gratis. Det vil foreløpig ikke være mulig å bruke strømmetjenester som for eksempel Netflix.

Gratis WiFi
Foto: mohamed_hassan / Pixabay

Må gjøre flere tester

Hensikten med denne testen er å forstå de reisendes behov og systemenes ytelse, basert på tilbakemeldinger fra kundene. Flyselskapet regner med å måtte gjøre flere slike tester for å sikre at gratisproduktet er godt nok til at det gir merverdi.

Hvilke ruter som testene skal utføres på endres hver dag. Reisende vil på forhånd motta e-post og pushvarsel fra Delta om at de får tilbud om gratis WiFi om bord.

Delta tilbyr i dag WiFi på nesten alle sine flygniger og har installert høyhastighets 2Ku-tilkobling på nesten 60% av flåten. Betalt WiFi og gratis meldingstjenester vil tilbys som før, også under testperioden.

Forsidefoto: Delta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *